Με απουσίες η σημερινή προπόνηση της Νίκης

Με μονή πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Πορταριάς συνεχίστηκε σήμερα (26/10) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Τηλυκράτη, την Κυριακή (15:00), για την έβδομη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων, Στέφανος Ξηροφώτος, στερήθηκε την συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, εκτός συνεχίζει να παραμένει ο Παπαδόπουλος, για αδιευκρίνιστο λόγο, καθώς σύμφωνα με τους κύκλους της ομάδας, δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με κανέναν στον σύλλογο. Παράλληλα, απών ήταν ο Νικλητσιώτης που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο πόδι του και κρίνεται αμφίβολος, ενόψει Κυριακής.

Επίσης, άδεια ζήτησε ο Κώστας Ζενούνι, προκειμένου να μεταβεί για προσωπικούς του λόγους, στην πατρίδα του, την Αλβανία για προσωπικούς του λόγους, η οποία φυσικά και εγκρίθηκε από την ομάδα του. Τέλος, υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα με τον Βαλάντη Κόκκα, ο οποίος είναι στρατευμένος και δε μπορεί να λάβει μέρος στις προπονήσεις, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο κ. Ξηροφώτος είδε την ομάδα του, την περασμένη Κυριακή, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά να χάνει βαθμούς, απέναντι σε έναν θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο. Ο αγώνας με τον Τηλυκράτη, εύλογα, κρίνεται πιο δύσκολος, με τον Βολιώτη τεχνικό να δουλεύει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τις τελικές προσπάθειες, που ουσιαστικά ήταν το «σημείο – κλειδί» της ανέλπιστης ισοπαλίας της ομάδας του, κόντρα σε εκείνη του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Τέλος, την προσοχή τράβηξαν οι Δημήτρης Δημολιός και Γιώργος Παρασκευαϊδης, όπως ήταν λογικό. Ο πρώτος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή, ενώ ο δεύτερος ανέλαβε πόστο ως προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου, γεγονότα που ήταν η αφορμή να δεχτούν τις ευχές τόσο των συμπαικτών τους, όσο και του προπονητικού τους τιμ.

Το επόμενο “ραντεβού στο γήπεδο” παικτών και προπονητών προγραμματίστηκε για αύριο το μεσημέρι (14:30), με τον κ. Ξηροφώτο και τους συνεργάτες του να ευελπιστούν πως θα υπάρξουν επιστροφές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.