Εχασε για λίγο το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό ο Κουκουσέλης-Φούσκης του ΝΟΒΑ

Στο Ελεύθερο Σόλο Παίδων στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βόλου Αργοναύτες, Στυλιανός Κουκουσέλης-Φούσκης, έχασε το βάθρο στο Ελεύθερο Σόλο Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων καλλιτεχνικής κολύμβησης, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει το μπόνους της άπνοιας, που θα τον εκτόξευε, κι έτσι κατετάγη 4ος με 127,6105 β. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Βενέ-Ντετιέ, το ασημένιο ο Ισπανός Σάντσεζ-Αγκιλάρ και το χάλκινο ο Ιταλός Γκαρούτι. Η χορογραφία του Κουκουσέλη είχε θέμα «Its leader race» και μουσική από το «11 days in hell».

Ένα ακόμα αστέρι από το λαμπρό φυτώριο της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης λάμπει στο διεθνές στερέωμα και εγγυάται για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας.

Η εκπληκτική Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, με μια σπουδαία εμφάνιση στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο Κορασίδων, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο στη διοργάνωση για την Ελλάδα.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά της, με τη χορογραφία που είχε θέμα «Doll» και μουσική από το «Forfathers» και βαθμολογήθηκε με 221,3563 β., που την κατέταξαν 2η στην Ευρώπη, αλλά και στο Comen Cup, για το οποίο δίνονται παράλληλα μετάλλια.

Το χρυσό μετάλλιο πήγε στη Γαλλίδα Τεμεσέκ με 225,9771 β. και το χάλκινο στην Πολωνή Γκνάτσεκ με 213,5521. Η Ισπανίδα Βελάσκεθ, που ήρθε 4η στο Ευρωπαϊκό με 211,1000 β., πήρε το χάλκινο στο Comen Cup.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.