Με δύο απουσίες στην Αθήνα ο Άγιαξ

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Αγιαξ εναντίον της ΑΕΚ, το βράδυ της Τρίτης (27/11) στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η αποστολή του «Αίαντα» αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα χωρίς τον τραυματία, Χακίμ Ζιγέκ και τον τιμωρημένο, Νίκο Ταλιαφίκο. Οι δύο προαναφερθέντες είχαν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην Ένωση στο πρώτο ματς του Αμστερνταμ, ωστόσο, λόγω των προαναφερθέντων λόγων δεν συμπεριλήφθηκαν στην 20μελή αποστολή που επέλεξε ο Έρικ Τεν Χάαγκ.

Οι «εκλεκτοί» του τεχνικού του Αγιαξ για το αυριανό (27/11) ματς με την ΑΕΚ είναι οι: Αντρέ Ονάνα, Κώστας Λάμπρου, Ντόμινικ Κοτάρσκι, Ράσμους Κρίστενσεν, Ματάις Ντε Λιχτ, Μαξ Βέμπερ, Νουσάιρ Μαζράουι, Ντάλεϊ Μπλιντ, Περ Σουρς, Ντόνι Βαν Ντε Μπέικ, Ντούσαν Τάντιτς, Ζακάρια Λαμπιάντ, Λάσε Σένε, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ντάβιντ Νέρες. Κλαας Γιαν Χούντελααρ, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, Βάτσλαβ Τσέρνι, Ντάνι Ντε Βιτ, Μίτσελ Μπάκερ.

Σε περίπτωση νίκης ο Άγιαξ εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Champions League, ενώ η ΑΕΚ μετρά 4 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.