Με Ευθυμιάδη συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου

Με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη να ανεβαίνει στη Σαμαρίνα την Τρίτη (1/8) και να είναι το νέο πρόσωπο, συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των ερυθρολεύκων στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. 26 παίκτες είναι στη διάθεση των Ζιώγα και Μπράτσου, που μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Μπίζιο «χτίζουν» τον Ολυμπιακό της σεζόν 2017-18.

Ανάμεσα σ’ αυτούς βρίσκονται και δύο νεαροί από την ακαδημία, οι Κωνσταντίνου και Ζάχος, αλλά και ο δεξιός οπισθοφύλακας Γιάννης Καραμπάς, που δεν ανακοινώθηκε επίσημα. Πρόκειται για 22χρονο παίκτη, που μετά τις 18 εμφανίσεις του στη Football League με τον Αγροτικό Αστέρα από το 2014 έως το 2016, είχε πέρσι 21 συμμετοχές με τον Λαγκαδά στη Γ΄ Εθνική.

Συγκεκριμένα στη Σαμαρίνα είναι οι Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Χατζόγλου, Καραμπάς, Βαρούχας, Ανδρέας Κόκκας, Αγγελής, Τόσκας, Σκανδάλης, Λούγκος, Βασίλιεβιτς, Θέος, Ευθυμιάδης, Δήμος Κόκας, Μέμος, Καρβούνης, Καράμπελας, Φραγκογιάννης, Αλαμάνης, Σεχολάρι, Ζάχος, ενώ ο Σέττος αναμένεται ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες και είναι ο μοναδικός απών.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις, αλλά και γυμναστήριο και ενδυνάμωση στην εσωτερική πισίνα που διαθέτει η ξενοδοχειακή εγκατάσταση, στην οποία έχει καταλύσει η αποστολή. Παρών στην προετοιμασία είναι και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Λευτέρης Τασιόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.