Με εκπλήξεις η «πρώτη» της Νίκης την Τετάρτη 25 Ιουλίου

Με εκπλήξεις θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης Βόλου την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 19.00 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό και αυτές θα αφορούν τόσο σε παρουσία ενός ή δύο νέων παικτών, που το όνομά τους θα μείνει μυστικό μέχρι τότε, αλλά και στον τρόπο οργάνωσης της εκδήλωσης, με τους παίκτες να εισέρχονται όχι από τα αποδυτήρια, αλλά από άλλο σημείο. Παράλληλα, στο πρόγραμμα είναι να γίνει κι ένα εσωτερικό διπλό μικρής διάρκειας, προκειμένου να έχουν οι φίλαθλοι μία πρώτη άποψη ειδικά από τα καινούρια αποκτήματα, ενώ χρήζει αναφοράς ότι η διοίκηση κάλεσε όλους τους θεσμικούς φορείς της πόλης, αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πάντως, αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τον κόσμο είναι ότι θα παρουσιαστούν κατά πάσα πιθανότητα δύο νέοι παίκτες, εκ των οποίων ο ένας θα προκαλέσει ενθουσιασμό, αφού η ποδοσφαιρική του αξία είναι μεγάλη, ενώ η λογική της απόκτησής του είναι ότι έχει μεγάλη ποιότητα και ανεξάρτητα από το αν στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι παίκτες.

Όλα αυτά συζητήθηκαν μεταξύ των μελών της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, που συνεκλήθη την Πέμπτη στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, ενώ στην κουβέντα μπήκαν κι άλλα ζητήματα, όπως τα εισιτήρια διαρκείας, που θα έχουν περίπου τις ίδιες τιμές σε σχέση με πέρσι, ενώ συμφωνήθηκε αυτά που αφορούν τους νεαρούς φίλους της Νίκης από 12-18 ετών να κοστίζουν μόλις 20 ευρώ. Παράλληλα, είναι θέμα ημερών να φτιαχτεί και να μεταδοθεί και το σχετικό σποτ.

Με την έναρξη της προετοιμασίας να πλησιάζει, να σημειωθεί ότι μία από τις καινοτομίες που θα εφαρμοστούν από τον Φάντζιο Μπούις και τους συνεργάτες του μετά το βασικό στάδιο και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι ότι οι προπονήσεις θα γίνονται στις 9 το πρωί κάθε μέρα και γι’ αυτό υπάρχει και μία μικρή δυσκολία να ολοκληρωθεί το τεχνικό τιμ με τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων μετά τη φυγή Νάση, αφού κάποιοι διαθέσιμοι εντός Βόλου δεν μπορούν να συνδυάσουν αυτό το ωράριο με τη βασική τους εργασία.

Επίσης, να τονιστεί σε ό,τι αφορά τους Τσιανάκα, Ράπτη και Σφονδυλιά, που φεύγουν με τη διαδικασία της μετοίκησης για σπουδές και θα συνεχίσει να έχει η Νίκη τα δικαιώματά τους, πως θα υπάρξει συνεννόηση με τους προπονητές των νέων τους ομάδων, όποιες κι αν είναι αυτές, καθώς στη Νίκη θέλουν να μαθαίνουν για την πρόοδό τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.