Με ενδεκαδάτο Ντα Κόστα κόντρα στους Μαύρους Αετούς

Μπορεί ο Παναγιώτης Τζαναβάρας να μην έδειξε στον απόλυτο βαθμό κατασταλαγμένος σε ό,τι αφορά τη βασική ενδεκάδα, αφού στην τελευταία δυνατή προπόνηση ενόψει του ματς με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, αυτή της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς, έκανε διάφορες δοκιμές, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Φιλίπε Ντα Κόστα όχι μόνο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση την Κυριακή σε επίσημο αγώνα, αλλά αυτή θα γίνει ως βασικός.

Οι λόγοι που συνηγορούν στα παραπάνω εκτός της εικόνας που δείχνει ο Πορτογάλος στις προπονήσεις είναι και ο αντίπαλος των ερυθρόλευκων, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός, οπότε αυτό το παιχνίδι θεωρείται ιδανικό για έναν ποδοσφαιριστή με δίμηνη αποχή, καθώς είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 3 Σεπτεμβρίου, να κάνει την επανεμφάνισή του. Είναι μία αναμέτρηση όχι ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, που η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, επομένως προσφέρεται για τον Ντα Κόστα να δείξει σε τι κατάσταση βρίσκεται και να βρει ρυθμό.

Βέβαια, η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου, που προέρχεται μάλιστα και από τέσσερις σερί ήττες, δε φέρνει καμία χαλάρωση στους παίκτες. Αυτό είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και άπαντες περιμένουν ένα ξέσπασμα των ερυθρόλευκων, που θέλουν να μην επαναλάβουν το κακό ξεκίνημα με τον Απόλλωνα. Αντιθέτως, θα μπουν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και θα θελήσουν ανεξαρτήτως της εξέλιξης να διατηρήσουν το ίδιο τέμπο μέχρι το 90’, με σκοπό να ευχαριστήσουν και τους οπαδούς τους, που τους πίκραναν την περασμένη Κυριακή, προσφέροντας θέαμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.

Το ματς ξεκινά στις 15.00 την Κυριακή με διαιτητικό τρίο τους Χανίδη, Φραγιό και Ανδρέου από το σύνδεσμο Μακεδονίας και θα είναι το πρώτο μετά από τρεις βδομάδες στο Πανθεσσαλικό, αφού προηγήθηκαν δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε ό,τι αφορά τους φιλοξενούμενους, βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως ιστορική για τους ίδιους και θα προσπαθήσουν να χαρούν το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι είναι απ’ αυτά που δύσκολα μπορούν να προσδοκούν σε κάποιο βαθμολογικό όφελος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.