«Με ιστορικές ομάδες, όπως η Νίκη, κάνουμε κατάθεση ψυχής»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Τηλυκράτη χθες, Ανδρέας Παντζιαράς. Σ’ αυτήν δήλωσε ότι θέλει μαζί με τον κόσμο της ομάδας του να πανηγυρίσουν την Κυριακή το τρίποντο με τη Νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι εξαιρετικής δυσκολίας απέναντι σε μία ομάδα, την ιστορική Νίκη Βόλου, που πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα. Παίζουμε εντός έδρας και έχουμε αποδείξει ότι σ’ αυτήν είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, αν εξαιρέσουμε το ατυχές παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Για μας είναι δεδομένη η απουσία του Σιδέρη λόγω τιμωρίας και μέχρι τελευταία στιγμή θα δούμε τις πιθανότητες αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν ο Ορφανός και ο Μπουρδούβαλης, καθώς αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο τελευταίο ματς, καθώς το αποτέλεσμα δεν είναι οδηγός, για να κάνουμε κριτική στην ομάδα, που αποτελείται σε κάθε ματς από έξι παιδιά έως 21 ετών, αλλά η προσπάθεια που κάνουν στο τακτικό κομμάτι στον αγωνιστικό χώρο και η ψυχολογία που έχουν, όταν παίζουν.

Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Νίκη και όπως ξέρετε ο Τηλυκράτης, όταν αγωνίζεται με ιστορικές ομάδες, κάνει κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να ευχηθώ ο κόσμος να είναι δίπλα μας, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια, και μαζί να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη στην έδρα μας».

Ο Παύλος Μακρυγιάννης και ο Τάσος Βρεττός εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος ανέφερε: «Λόγω και της έδρας του Τηλυκράτη, που είναι πάρα πολύ δυνατή και μία από τις πιο δυνατές σε όλη τη Γ’ Εθνική, με τις οδηγίες του προπονητή μου και τον κόσμο στο πλευρό μας θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη».

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο υπογράμμισε: «Παίζουμε με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας. Στο γήπεδό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω πως δύσκολα ή εύκολα θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τη βοήθεια και του κόσμου βεβαίως».

Απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.