Με λάμψη αστέρων του παρελθόντος η κοπή πίτας του στίβου της Νίκης (photos)

Ο πρόεδρος της Νίκης, Στέργιος Φάτσης, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα
Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση που έγινε παρουσία της Σ. Σακοράφα, Β. Τσιαμήτα και Σπ. Βασδέκη

Σε μία γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Volos Palace πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, που είχε τη λάμψη των μεγάλων αστέρων του παρελθόντος, της Σοφίας Σακοράφα, που είναι και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, της Βούλας Τσιαμήτα και του Σπύρου Βασδέκη, με τους δύο τελευταίους να είναι, μαζί με την Όλγα Βασδέκη, οι μεγαλύτεροι αθλητές στίβου που έχει αναδείξει ο Βόλος.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Η Σοφία Σακοράφα βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιο Φάτση, και η Βούλα Τσιαμήτα με τον Σπύρο Βασδέκη από τον Γενικό Διευθυντή της Ερασιτεχνικής Νίκης και υπεύθυνο του τμήματος στίβου, Γιώργο Τάκη.

Τα μέλη της Δ.Ε. στίβου της Νίκης, Χρόνη Βελέντζα, Δημήτρη Μπατζάνο, Στέλιο Σταματίου βράβευσε ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Ηλίας Κορώνας, ενώ τέσσερις αθλητές της Νίκης βράβευσε η Σοφία Σακοράφα. Αυτοί ήταν: ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος για το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Κ23, η Παρασκευή Καυκούλα για το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. στο Πανελλήνιο Κ16, ο Απόστολος Ιωαννίδης για το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κ16 επίσης στα 60μ. και ο Νικόλαος Γκέκας για το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο πρωτάθλημα στο τετραπλούν.

Επίσης βραβεύτηκαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας στίβου της Νίκης Παύλος Παρασκευόπουλος και Απόστολος Βλαχάβας από τους Σπύρο Βασδέκη και Βούλα Τσιαμήτα αντίστοιχα.

Οι περισσότεροι από τους βραβευθέντες και τους βραβεύοντες απηύθυναν χαιρετισμό και καταχειροκροτήθηκαν, με τους Σπύρο Βασδέκη και Βούλα Τσιαμήτα να δείχνουν τη μεγάλη τους χαρά για την πρόσκληση της Νίκης. Και οι τρεις τους, μαζί με τη Σοφία Σακοράφα, σίγουρα προσέδωσαν μία ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωση και ήταν μεγάλη επιτυχία του συλλόγου που τους έπεισε να δώσουν το παρών, με τον Σπύρο Βασδέκη να τονίζει ότι παρότι ήταν αθλητής του Α.Ο. Μαγνησίας έχει στην καρδιά του τη Νίκη.

Να τονιστεί ότι η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ πρόσφερε στον Στέργιο Φάτση το αναμνηστικό μετάλλιο για τα 40 χρόνια της διοργάνωσης του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Το παρών έδωσαν ακόμη οι σύζυγοί της Σοφίας Σακοράφα και της Βούλας Τσιαμήτα, η στενή συνεργάτης της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Καρατζά, ο Τάσος Ιωαννίδης, γ.γ. του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Μακεδονίας-Θράκης και πρόεδρος του Φιλίππου Καβάλας, που είναι αδελφοποιημένο σωματείο με τον στίβο της Νίκης, και ο Δημήτρης Παπασταύρου, έφορος στο παρελθόν του τμήματος στίβου της ΑΕΚ.

Την εκδήλωση, τέλος, παρουσίασε η δημοσιογράφος Αναστασία Φύσσα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από τον φακό του magnesiasports:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.