Με Μαρσέλο η αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ο Μαρσέλο είναι στην αποστολή 23 παικτών του Ολυμπιακού που επέλεξε ο Μίτσελ, για την αυριανή (8/1, 16:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με  τον ΝΠΣ Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 4.00 μ.μ., Πανθεσσαλικό). Θυμίζουμε ότι τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) θα λειτουργούν σήμερα έως τις 5.00 μ.μ. και αύριο από τις 9.30 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

Λύση της συνεργασίας με τον Λυμπεράκη

Ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του 24χρονου αμυντικού Οδυσσέα Λυμπεράκη.  Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Οδυσσέα Λυμπεράκη, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.