Με στόχο τους τρεις βαθμούς στην Ηγουμενίτσα ο Ολυμπιακός Βόλου

Θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα 

Ένα και μοναδικό στόχο έχει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου το ερχόμενο Σάββατο στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον Θεσπρωτό, για την 7η αγωνιστική της Football League, και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης σε συνδυασμό προφανώς με την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Παρά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, το κλίμα παραμένει καλό στις τάξεις της ομάδας, θεωρώντας όλοι ότι υπάρχουν τα φόντα και οι δυνατότητες προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να πετύχουν το στόχο της ανόδου, με τη βαθμολογική διαφορά από εκεί και πέρα από την κορυφή να είναι οριακή. O Oλυμπιακός Βόλου έχει 12 βαθμούς, μία μόλις ήττα πίσω από Βέροια και Καβάλα, ενώ ο Πανσερραϊκός είναι στην τρίτη θέση με έναν μόλις βαθμό περισσότερο.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει γνωρίσει τις δύο ήττες από συναγωνιστές του για την κορυφή εντός έδρας, και θα κληθεί να συνεχίσει την αναζήτηση βαθμών σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Σχεδόν έτοιμος και πλήρης

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Στέφανος Ξηροφώτος αναμένεται να έχει στη διάθεσή του, όπως αναφέρεται ήδη από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών τον Γιώργο Νικλητσιώτη που φαίνεται να έχει ξεπεράσει μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Από την άλλη και ο Καμερούνιος Γκιοατά έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου και δεν αποκλείεται να βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Συγχρόνως, ο Ερέρα δείχνει να επανέρχεται σιγά σιγά αλλά δύσκολα θα διεκδικήσει θέση βασικού, με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση να περιμένουν αρκετά και από αυτόν και από τον έτερο Αργεντίνο Φράνκο Κολέλα, εφόσον και οι δυο τους είναι 100% έτοιμοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.