Με σύνθεση ανάγκης στην Ιτέα, μπήκε αποστολή ο Ιορδανίδης

Με τον Ιορδανίδη στην αποστολή, αλλά περισσότερο, όπως τονίζει η τεχνική ηγεσία για ψυχολογικούς λόγους, αφού είναι ανέτοιμος, θα ταξιδέψει η Νίκη Βόλου σήμερα (9/5) στην Ιτέα, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ αγώνα τον τοπικό Αστέρα για την 3η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (17.00 με διαιτητή τον Ν. Παπακωνσταντίνου από τη Φθιώτιδα).

Οι κυανόλευκοι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες, καθώς ο Τζιώρας είναι χειρουργημένος, οι Ντινιωτάκης και Κοντοές τιμωρημένοι, ο Μπάιριτς λείπει πάνω από ένα μήνα στην πατρίδα του, την Κροατία, ο Παπαδήμας είναι φαντάρος και ο Γενιτσαρίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, που αποκόμισε στον προηγούμενο αγώνα Κυπέλλου στα Σέλλανα. Επίσης, ο Κρστιτς δε βρίσκεται στον Βόλο.

Έτσι λοιπόν η πιθανότερη ενδεκάδα είναι ο Θεολόγης κάτω από τα δοκάρια, οι Λάιος, Ζιώγας, Χρ. Καρτσαμπάς και Κραγιόπουλος στην άμυνα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Μέτσε, Ντόλγκι, Τζάθας, στα άκρα οι Βουρδάκης και Ματθαίου και στην επίθεση ο Αναστασίου, που μπορεί πάντως ν’ αλλάζει θέσεις με τον Τζάθα.

Από κει και πέρα αυτοί που απομένουν από το ρόστερ είναι οι Βέργος, Αλ. Καρτσαμπάς, Ιορδανίδης, Τζήμας, Σιώμος, Σφονδυλιάς, με τη Νίκη να έχει 17 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Η Νίκη έχει επικρατήσει δύο φορές φέτος του Αστέρα, με 2-1 στο Πανθεσσαλικό και 0-1 στη Ιτέα, και θέλει να … τριτώσει το καλό, παίρνοντας την πρόκριση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού. Βέβαια, το έργο της με τόσες απουσίες είναι δύσκολο και στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι από τη μια να τα δώσουν όλα, από την άλλη θα πάνε να αγωνιστούν χωρίς άγχος.

Οι κυανόλευκοι θα παίξουν χωρίς να έχουν τους φίλους τους στο πλευρό τους, αφού απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνησή τους. Μάλιστα, στη σελίδα του fb, που διατηρεί το Blue Club Π. Ντοκούζης γράφτηκε: “Η ευχή μας να πέσει πάλι η Ιτέα στον δρόμο μας πραγματοποιήθηκε αλλά τελικά κάποιοι είναι τζάμπα μάγκες…”. Αυτό μάλλον ήλθε σε γνώση των διοικούντων της αντιπάλου της Νίκης και απάντησαν ως εξής:

«Επειδή ως ομάδα μας ενδιαφέρει να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα εν τη γενέσει τους και σε απόλυτο βαθμό και επειδή συγκεκριμένοι κύκλοι από την ομάδα της Νίκης Βόλου εμφάνισαν την απαγόρευση οπαδών περίπου σαν δική μας απόφαση, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

1) Η απόφαση πάρθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Βασιλειάδη πάντα σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας καθώς και Μαγνησίας.
2) Στη φετινή πολύ πετυχημένη παρθενική εμφάνιση στους ομίλους της Γ’ Εθνικής κάναμε μόνο φίλους, ενώ έχουμε δεχτεί ουκ ολίγες ευχαριστήριες επιστολές για τη φιλοξενία μας.
3) Κατανοούμε την επικοινωνιακή ανάγκη κάποιων να εμφανίσουν αόρατους εχθρούς σε μια απόπειρα συσπείρωσης του κόσμου τους. Ο Αστέρας Ιτέας όμως ούτε έπαιξε ποτέ ούτε θα παίξει τον Δούρειο Ίππο κανενός
4) Ως Δ.Σ μέλημα αλλά και θέληση μας ήταν η παρουσία των οπαδών της Νίκης Βόλου στο γήπεδό μας, με τους οποίους δεν έχουμε να χωρίσουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσουμε και να είστε σίγουροι πως αρέσουμε σε πολλούς. Κρατήστε τη μιζέρια και την κακομοιριά για τους εαυτούς σας, εμείς δε θα πάρουμε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ (και το έχουμε και σε μπλουζάκι για τους πιο μυημένους)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.