Με τιμώμενη την ομάδα του 1976 έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι της Νίκης

Ο Στέργιος Φάτσης τιμά τον προπονητή της Νίκης το 1976, Γιώργο Καζανίδη

Στο κέντρο «Καναράκια» έγινε τη Δευτέρα (28/1) η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου με τιμώμενα πρόσωπα τους 16 ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, κ. Γιώργο Καζανίδη, της ομάδας του 1976, που κέρδισαν την άνοδο στη Β’ Εθνική και κατέκτησαν το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος την ίδια σεζόν στο γήπεδο της Λαμίας. Μάλιστα από τη διοίκηση εκείνης της ομάδας ήταν στην εκδήλωση τρία μέλη.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου Στέργιος Φάτσης, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης, αλλά και το μέλος Σόνια Χαρανά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλης Μπασδάνης, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη, οι κ.κ. Στέφανος Πιάζας (πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟ Τρίκαλα) και Σακελλαρίου Χρήστος (παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ και μέλος της διοίκησης των Παλαιμάχων), που ήταν προσκεκλημένοι από τον πρόεδρο των Παλαιμάχων της Νίκης, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, και φυσικά πολλοί παλαίμαχοι των κυανόλευκων.

Αποδεκτή η πρόταση των Παλαιμάχων

της Νίκης για Πανθεσσαλικό τουρνουά

Να σημειωθεί ότι οι Παλαίμαχοι της Νίκης και ο πρόεδρός τους, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και μάλιστα κατάφεραν να γίνει αποδεκτή η πρόταση που έκαναν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Θεσσαλίας μεταξύ Νίκης Βόλου, Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕΛ, Τρικάλων και Αναγέννησης Καρδίτσας. Φέτος το τουρνουά θα γίνει στο Πανθεσσαλικό τις μέρες του Πάσχα, κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές της Μεγάλης Βδομάδας. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με κύριο χορηγό το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το τουρνουά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά του θα πάνε στο Γηροκομείο του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.