Με την προσδοκία να μείνει μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Bόλου υποδέχεται με τον κόσμο στο πλευρό του, μετά τη δικαίωσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, τον Τοξότη το Σάββατο (27/1) στις 3 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου για την 19η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου επιδιώκει τη 14η νίκη του με την ίδια άνεση που έχει έρθει και στον πρώτο γύρο απέναντι στην ίδια ομάδα, την οποία είχε κερδίσει με 0-3.

Αυτό που θέλουν οι ερυθρόλευκοι, είναι και μία απώλεια βαθμών της Αγίας Άννας στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή (28/1). Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είναι η μοναδική που έχει νικήσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με 0-2 την Αγία Αννα στο «Π. Μαγουλάς». Αυτός θα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τους ερυθρόλευκους, ώστε να ξαναβρεθούν και πάλι μόνοι στην κορυφή, στην οποία αυτή τη στιγμή είσαι ισόβαθμοι με την Αγία Άννα.

Στο σαββατιάτικο ματς αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Βλάχος, που αποτελεί το ένα από τα τρία χειμερινά αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου.

Να σημειωθεί ότι κάλεσμα στους φιλάθλους των ερυθρολεύκων να δώσουν δυναμικό παρών σήμερα έκαναν τόσο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, όσο και οι Austrian Boys, οι οποίοι είπαν και μπράβο στη διοίκηση για τη δικαίωση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.