Με το βλέμμα στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Β.

Εφόσον το ματς Κυπέλλου με τον Πηλέα προσφέρεται για προπόνηση

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε τη δουλειά του με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν γι’ αυτόν, που είναι την Κυριακή με τον Πηλέα για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο πρωτάθλημα, που ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης,  με τον Περικλή Αμανατίδη ήδη να προϊδεάζει τους ποδοσφαιριστές του και να τους μιλάει και για τις συνθήκες που θα συναντήσουν σε ένα μικρών διαστάσεων γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πηλέα θα είναι απλώς ένα ξεμούδιασμα ή μία ακόμη προπόνηση.

Γι’ αυτήν την αναμέτρηση την Παρασκευή θα κριθεί το γήπεδο και η ώρα διεξαγωγής της, αφού μπορεί η ΕΠΣΘ να όρισε σύμφωνα και με τη δήλωση του Πηλέα ότι το ματς θα γίνει στις 11.00 την Κυριακή στο ΕΤΒΑ, αλλά αν ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες με την εξασφάλιση παραχωρητηρίου από τα Τουριστικά Ακίνητα, τότε θα αλλάξει και η έδρα.

Πάντως, στον Ολυμπιακό μπορεί να προτιμούν να αγωνιστούν, όπως είναι φυσικό, στο Πανθεσσαλικό, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν και στο ΕΤΒΑ και να βγάλουν την υποχρέωση που έχουν επιτυχώς. Εξάλλου, το ΕΤΒΑ είναι ένα γήπεδο που οι άνθρωποι του Πηλέα φροντίζουν τον αγωνιστικό του χώρο και δεν είναι τόσο το πρόβλημα εκεί για τους ερυθρόλευκους, όσο οι εγκαταστάσεις (κυρίως τα αποδυτήρια), που θα αναγκάσουν τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη να πάνε στο γήπεδο κατευθείαν για ζέσταμα και να φύγουν αμέσως μετά τη λήξη κατευθείαν για το Πανθεσσαλικό.

Οι πιθανότητες πάντως είναι με την περίπτωση ο αγώνας τελικά να διεξαχθεί στο ΕΤΒΑ, αφού το να πάρει  ο Πηλέας ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός του Ολυμπιακού και της Νίκης, που το χρησιμοποιούν, ίσως να μην είναι και η πιο εύκολη διαδικασία να έρθει εις πέρας, όπως φαίνεται. Εκτός κι αν βρεθεί μία άλλη λύση.

Στο θέμα της έδρας της αναμέτρησης Πηλέας-Ολυμπιακός Β. αναφέρθηκε με νέες του δηλώσεις, αυτή τη φορά στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico, ο Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος, πρόεδρος της ομάδας της Β’ ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Από σεβασμό προς τον Ολυμπιακό Βόλου και την ιστορία του θέλαμε να μη γίνει το παιχνίδι στο γήπεδό μας, το ΕΤΒΑ. Όσοι παρακολουθούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ξέρουν ότι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τα αποδυτήριά μας δεν είναι, για να βάλουμε μία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Προσπαθήσαμε να βρούμε έναν τρόπο να γίνει ο αγώνας στην έδρα του Ολυμπιακού, στο Πανθεσσαλικό. Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί το γήπεδο μαζί με τη Νίκη. Αυτές οι δύο ομάδες πρέπει να πάρουν παραχωρητήριο. Ο Ολυμπιακός μας είπε ότι εμείς έπρεπε να κάνουμε τις ενέργειες. Πηγαίνοντας εμείς στον κ. Μιλάνο θα ανοίγαμε μία δίοδο όλες οι ομάδες να ζητάνε το γήπεδο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε στο Πανθεσσαλικό. Αν δηλώναμε το Πανθεσσαλικό και βρίσκαμε το γήπεδο κλειστό, θα είχαμε πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε καμία ελπίδα, ούτε μία στο εκατομμύριο, αλλά να μας επιβληθεί πρόστιμο και να χάσουμε και βαθμούς στο πρωτάθλημα, αυτό μας ενοχλεί.

Σε ό,τι αφορά το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, είναι ανεξέλεγκτο. Θα πρέπει να γυρνάμε γύρω-γύρω με ένα μπλοκάκι. Εμείς θέλαμε με το Πανθεσσαλικό να βγάλουμε 300-400 ευρώ και τα έξοδα της διαιτησίας. Για τέτοιο ποσό μιλάμε, γύρω στα 500 ευρώ. Κι εμένα δε μου αρέσει η εικόνα να έρθει ο Ολυμπιακός Βόλου να παίξει στον Πηλέα.

Μ’ αρέσει να μιλάω φανερά. Το βοηθητικό προέκυψε από το γεγονός ότι θα έπαιζε η Νίκη αγώνα το Σάββατο στο κεντρικό γήπεδο».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.