Με τον κακό του «δαίμονα» Αστέρα στην Τρίπολη ο ΝΠΣ Βόλος

Με τον νεοαποκτηθέντα Ράτσιτς για πρώτη φορά σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος, μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, ο ΝΠΣ Βόλος ψάχνει το  εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σήμερα Κυριακή (14/1) στις 17.00 (Novasports Prime) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Άνχελ Λόπεθ για την αναμέτρηση του Θ. Κολοκοτρώνης δεν υπολογίζει στον τραυματία Άλχο, αλλά Μπαριέντος και Τσοκάνης βρίσκονται στη διάθεσή του.

Στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος είναι οι: Κόστιτς, Κόβατς, Σ. Παπαδόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράτσιτς, Μύγας, Λούνα, Κίτσος, Καραγιάννης, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Μίλαν Ράσταβατς υπολογίζει για πρώτη φορά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γεβγένι Γιαμπλόνσκι. Από εκεί και πέρα επέστρεψαν ο Χουλιάν Μπαρτόλο και ο Σίτο, ενώ εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Ντιαρά.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Ν. Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Αλβαρεζ, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Για τον ΝΠΣ Βόλος, ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί «κακό δαίμονα», αφού σε έντεκα συνολικά αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 στο Πανθεσσαλικό και διεύρυνε σε πέντε τα διαδοχικά ματς που δεν έχει ηττηθεί από τον ΝΠΣ Βόλο, ο οποίος σημείωσε τη μοναδική του νίκη στις 15 Ιανουαρίου 2021 με 2-1 στην έδρα του.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει επικρατήσει μόνο στην αναμέτρηση με τη Λαμία εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ την περσινή σεζόν είχε έξι νίκες στις 13 αναμετρήσεις του μακριά από την έδρα του.

Στις πέντε συναντήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης γηπεδούχο, έχουν καταγραφεί δύο νίκες του γηπεδούχου και τρεις ισοπαλίες με γκολ 6-1, χωρίς ο ΝΠΣ Βόλος να έχει καταφέρει να πάρει το διπλό.

Στην Τρίπολη ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βόλος, που έχει καταφέρει να σκοράρει, είναι ο Περέα, στην ισοπαλία των δύο ομάδων με 1-1 στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι στο +9 από τον σημερινό του αντίπαλο (23 βαθμοί έναντι 14), αλλά δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του, έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Χθες Σάββατο

Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1

(90’+8’ Βαλένσια-81′ Λαμπρόπουλος)

Λαμία-Πανσερραϊκός 0-2

(14′ Ουάρντα, 85′ Άλεκσιτς)

Σήμερα Κυριακή

15:00 Παναιτωλικός-Άρης

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

17:00 Κηφισιά-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Μανούχος

17:30 Αστέρας Τρίπολης-ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Αλ Χακίμ Μοχαμέντ

20:30 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Τσακαλίδης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.