Με τρεις προσθήκες η Νίκη Βόλου για την παραμονή στη Β’ Εθνική Βόλεϊ Γυναικών

Ενώ έπονται και άλλες κινήσεις

Η χρονιά ήταν καλή για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Νίκης Βόλου, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία της Β’ Εθνικής, παρά τις δυνατές αντιπάλους που κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει. Ο στόχος δεν αλλάζει και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα να ενισχύεται ήδη με τρεις νέες παίκτριες.

Αφού οριστικοποιήθηκε η παραμονή του συνόλου των παικτριών που ήταν και την περασμένη χρονιά στη διάθεση του προπονητή Χρήστου Γαλαζούλα, ακολούθησαν και τρεις προσθήκες παικτριών που μπορούν επίσης όπως αναφέρεται να βοηθήσουν σημαντικά. Έτσι, από τις Σέρρες, η κεντρική Άννα Μανικάκη, που είναι φοιτήτρια στην πόλη του Βόλου θα φορέσει τα κυανόλευκα, έχοντας αγωνιστεί τα προηγούμενα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ακολουθεί η Αρετή Φώτα, επίσης φοιτήτρια στον Βόλο και προερχόμενη από την Καρδίτσα, ενώ αγωνίζεται ως λίμπερο. Παράλληλα, από τη Δράμα, έχοντας αγωνιστεί μέχρι πρότινος στην τοπική Γαία, η Ελένη Χιντζίδου θα βρεθεί κι αυτή στον Βόλο και αγωνιζόμενη ως ακραία θα προσφέρει κι αυτή τις υπηρεσίες της στη Νίκη. Aπό εκεί και πέρα αναμένονται και κάποιες ακόμη προσθήκες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το «κυανόλευκο» σύνολο.

Βέβαια, η διοικούσα επιτροπή και το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου συνεχίζουν όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι της ομάδας να ρίχνουν το βάρος στα τμήματα υποδομής, θέλοντας οι περισσότερες αθλήτριες να προέρχονται από την αθλητική παραγωγική διαδικασία της ομάδας, δίνοντας συνεχώς ευκαιρίες στα κορίτσια που έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα με τη Νίκη. Ο στόχος επαναλαμβάνουν ότι δεν αλλάζει και έτσι η παραμονή είναι το ζητούμενο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε ένα πιο ανταγωνιστικό- σε σχέση με το τελευταίο- πρωτάθλημα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.