Με Βολιώτες στην Ιαπωνία η αποστολή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και των Καταδύσεων

Το δρόμο για τη Φουκουόκα της Ιαπωνίας προκειμένου να λάβουν μέρος στο 20ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, πήραν το μεσημέρι της Κυριακής 09/07και οι αποστολές της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και των Καταδύσεων.

Η Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης απαρτίζεται από τις Βολιώτισσες Ελένη Φραγκάκη και Ζωή Καράγγελου, μαζί με τις Μαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη Κομινέα, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία-Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Λυδία-Φωτεινή Παπαναστασίου και Ευαγγελία Πλατανιώτη. Την ομάδα συνοδεύουν, η τεχνική σύμβουλος, Ελένη Κουγιά, και οι προπονήτριες Αναστασία Γκούτσεβα και Χριστίνα Θαλασσινίδου.

Με την Εθνική Ομάδα Καταδύσεων «πέταξαν» οι πρωταθλητές Θεόφιλος Αυθίνος, Νίκος Μόλβαλης, και ο Βολιώτης Θάνος Τσιρίκος, με την έφορο καταδύσεων, Πέπη Χαραλάμπους, και τον προπονητή Πέτρο Φυρίγο.

Στην κοινή αποστολή των δύο αθλημάτων συμμετέχουν, ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρινός, η φυσικοθεραπεύτρια Ναυσικά Ατσιδάκου, καθώς και ο γυμναστής Αλέξανδρος Προβολισιάνος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.