Μεϊκόπουλος για το περιστατικό βίας στο AEL FC Arena: «Επιβεβαιώνεται η αναποτελεσματικότητα των μέτρων»

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, τοποθετήθηκε σχετικά με το θλιβερό και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό προπηλακισμού δύο γυναικών, συγγενών του ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου Δημήτρη Λίταινα, στο AEL FC Arena, κατά τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΑΕΛ-Νίκη Βόλου.

Όπως ανέφερε ο Βουλευτής: «Ο χθεσινός προπηλακισμός δύο γυναικών, συγγενών ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, στο AEL FC Arena και η βίαιη εκδίωξή τους από το γήπεδο αποτελεί άλλη μια πράξη ντροπής που συνέβη στα ελληνικά γήπεδα.

Ένας αυθόρμητος πανηγυρισμός για ένα γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας λίγο έλειψε να απειλήσει σοβαρά τη σωματική τους ακεραιότητα και, εν τέλει, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την παρέμβαση μερικών υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

Ο δρόμος για «ασφαλή γήπεδα» φαίνεται ότι είναι γεμάτος μεγαλοστομίες, κατ’ επίφαση νομοθετικές πρωτοβουλίες και υποκριτικό ενδιαφέρον για τον τερματισμό τη βίας εντός γηπέδων.

Καταδικάζουμε απερίφραστα το χθεσινό περιστατικό και εμμένουμε στις προτάσεις που έχουμε καταθέσει για τη βελτίωση της γηπεδικής εμπειρίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.