Μελισσανίδης: Όποιος θέλει να φύγει ας φέρει πρόταση

Τις διαθέσεις του για την «επόμενη μέρα» της ΑΕΚ έδειξε το πρωί της Τρίτης (14/05) ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Εμφανώς απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ξεκαθάρισε πως όποιος δεν θέλει να φορά την φανέλα της ΑΕΚ καλά θα κάνει το δηλώσει για να φύγει, αφού φέρει πρότασηι.

Αφού ανέλαβε τις ευθύνες του για τα όσα έγιναν την χρονιά που τελείωσε, έκανε την αυτοκριτική του: «Πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας, είμαι εγώ. Έχω μάθει, όμως, να είμαι και νικητής. Δεν ξέρω αν είστε κι εσείς νικητές.

Ή αν μπορείτε να γίνετε τέτοιοι. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό, αλλά από την άλλη κάποια πράγματα θα πρέπει να ξεκαθαριστούν άμεσα. Αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να φύγουν μπορούν να το κάνουν αφού φέρουν προτάσεις στη διοίκηση. Όσοι δεν το κάνετα αυτό θα γυμνάζεστε μόνοι σας.»

Προτεραιότητα για τον «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ, ο οποίος ακολούθως μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ για να ξεκινήσει επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του, έχει τοι θέμα προπονητή.

Ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Ουφάνο, αποχαιρέτησε σήμερα (14/05) τους παίκτες και τους υπόλοιπους του προπονητικού τιμ και θα επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο της Ισπανίας όπου εργάζεται εδώ και χρόνια.

Αν αυτό μπορεί να συνδεθεί και με το μέλλον του Χιμένεθ στον πάγκο αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Επί του παρόντος είναι άγνωστο εάν ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός θα παραμείνει ή, όχι και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι των «κιτρινόμαυρων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.