Μετά την ψυχρολουσία οι σκέψεις στη Νίκη Βόλου

Το ξεκίνημα της Νίκης Βόλου δεν είναι σε καμία περίπτωση καλό, με δύο εντός έδρας ήττες και μόλις μία ισοπαλία (εκτός έδρας) στο πρωτάθλημα της Football League, και ήδη η γκρίνια και οι απορίες έχουν αρχίσει και καταγράφονται τόσο σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις όσο και στα social media….

Η εμφάνιση της ομάδας σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν ικανοποίησε, παρά το ότι οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη μπήκαν ορεξάτοι στην αναμέτρηση, πιέζοντας από νωρίς ψηλά τις γραμμές του Ιάλυσου, και υπήρξαν ευκαιρίες για να σημειωθεί έστω ένα γκολ, που θα άλλαζε τη μορφή του αγώνα και πιθανότατα θα απελευθέρωνε από το άγχος. Αυτό το γκολ δεν ήρθε, αλλά ήρθε το τέρμα-«μαχαιριά» του Χατζησάββα τρία λεπτά πριν το φινάλε.  Έτσι, το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη παρέμεινε έτσι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η ομάδα λοιπόν δεν ικανοποίησε για μία ακόμη αναμέτρηση, και το αποτέλεσμα φυσικά ήταν το χειρότερο δυνατό. Πλέον η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας είναι στους έξι βαθμούς, και η Νίκη θέλει πάση θυσία να την καλύψει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι δεν τίθεται θέμα Βεργέτη, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον έμπειρο τεχνικό φυσικά να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη.  Από την άλλη όμως πολλές είναι σε κάθε περίπτωση οι σκέψεις και στο τεχνικό επιτελείο και στις τάξεις της διοίκησης, για το πώς θα πρέπει να διορθωθεί η όλη κατάσταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.