Μετά τις 24 Σεπτεμβρίου 2014 επιστρέφει στο Κύπελλο Ελλάδος η Νίκη

Ο αρχηγός της Νίκης Ίβενς με τον ομόλογό του Μπαξεβανίδη και τον διαιτητή Γιάννη Παπαδοπουλο με τους βοηθούς στο τελευταίο ματς της Νίκης στο Κύπελλο κόντρα στην Ξάνθη εκτός έδρας στις 24/9/14

Το πρώτο της επίσημο ματς για τη φετινή σεζόν αρκετά νωρίς δίνει αύριο Κυριακή στις 17.00 στo Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι σε νοκ-άουτ αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα φιλοξενηθούν από τον Μακεδονικό Φούφα, τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Κοζάνης.

Ως γνωστόν, η καινοτομία του Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2018-19 είναι ότι παίρνουν μέρος και οι Κυπελλούχοι ΕΠΣ της περασμένης σεζόν.  Η Νίκη Βόλου, που είναι Κυπελλούχος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, δήλωσε κανονικά συμμετοχή, παρότι αυτό ήταν μόνο φέτος προαιρετικό, και έτσι οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στον θεσμό των εκπλήξεων μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, στον οποίον η Νίκη είχε γράψει μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της, αφού στον αγώνα με τη Ζάκυνθο στις 30/10/14 δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, γιατί δεν πλήρωσε τους διαιτητές. Η τελευταία αναμέτρηση για το Κύπελλο της Νίκης ήταν στις 24/9/14, όταν έχασε στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα με 1-0 με γκολ του Ράνου στο 81′.

Το ματς της Νίκης στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα θα διευθύνει ο Κώστας Σιδηρόπουλος από την Πέλλα. Στην καριέρα του έχει διευθύνει 33 αναμετρήσεις στη Γ’ Εθνική και 4 της Football League και δεν έχει συναντήσει τη Νίκη Βόλου στο παρελθόν.  Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας, υπάρχει παράταση και πέναλτι.

Φάση από το παιχνίδι στην Ξάνθη στις 24/9/14 με πρωταγωνιστή τον Ροτζέριο Μάρτινς

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.