Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο η Αγριά

H Αγριά μπορεί να ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με δύο ήττες από την Ανόρθωση με μεγάλη διαφορά και από τον Ίωνα στον πόντο, αλλά στη συνέχεια μετρά μόνο νίκες.

Η 7η συνεχόμενη επιτεύχθηκε σήμερα Σάββατο (9/12) στο γήπεδό της και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στον δυνατό Αμπελώνα, τον οποίον η ομάδα του Στέφανου Τύμπα συνέτριψε με 83-62, φτάνοντάς τον στη βαθμολογία.

Το ντέρμπι μετατράπηκε σε περίπατο για την Αγριά, που από την αρχή ήταν το αφεντικό του αγώνα, προηγούμενη με εννιά στην πρώτη περίοδο και με 14 στο ημίχρονο και συνέχισε να αυξάνει τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο τελείωσε στο +20, εξασφαλίζοντας τη νίκη και χαλαρώνοντας στη συνέχεια.

Κορυφαίος για τους νικητές ο εκπληκτικός Ντάκης με 31 πόντους.

Δεκάλεπτα: 20-11, 44-30, 66-46, 83-62.

Γ.Σ. Αγριάς (Τύμπας): Μανώλης, Αρχοντής, Καραμανλής 7(1), Ντάκης 31(3), Τουτουτζόγλου 6, Κουρατίδης, Καλαϊτζής 11(1), Σκαμάγκας 5(1), Ξηρόπουλος 11, Καρασάββας 2.

Γ.Σ. Αμπελώνα (Γιαννόπουλος) : Γιώτης 2, Καραδήμας 13(2), Καρπούζας 8 (2), Φιλιππόπουλος 10, Παλάσκας, Τεκούσης 6, Χασιώτης 16 (4), Βλησσαρούλης, Πασχάλης 7 (1), Αναγνώστου.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους προπονητές για την νίκη και την εμφάνιση.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα μας με τη φωνή του.

Ευχαριστούμε τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υγειονομική κάλυψη του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε», τονίζει ο σύλλογος της Αγριάς σε ανάρτησή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.