Μιχόπουλος: «Κάτι παραπάνω από αδερφός ο Ηλίας Βλάχος»

Οι δηλώσεις του αμυντικού του Πυράσου για τον τελικό του Κυπέλλου

Ο Ραφαήλ Μιχόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Πυράσου στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό κυπέλλου και εντύπωση έκανε η δήλωσή του για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν αντίπαλό του, Ηλία Βλάχο, πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα βγουν μαζί φωτογραφία, γιατί τους δένουν πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αμυντικός του Πυράσου: «Να δώσω συγχαρητήρια κατ’ αρχάς στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που πήρε το πρωτάθλημα. Στην ομάδα παίζουν και κάποια παιδιά που μαζί είχαμε πάρει το νταμπλ πρόπερσι. Είναι σαν να το πήραν κάποια αδέρφια από μας.

Για τον τελικό θα ήθελα να πω ότι το ματς είναι μία γιορτή. Να το χαρούν και οι δύο ομάδες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αουτσάιντερ και φαβορί, αλλά ποιος το θέλει περισσότερο. Πιστεύω ότι εμείς, επειδή δεν πήγαμε και τόσο καλά όσο θα θέλαμε στο πρωτάθλημα, μπορεί να το θέλουμε και λίγο περισσότερο.

Όλη τη χρονιά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και γενικά κάναμε θυσίες και προσπαθήσαμε, αλλά ήμασταν άτυχοι σε πολλά θέματα. Να ‘ρθει κόσμος, οικογένειες, παιδιά να χαρούν το ματς.

Να μη γίνει το παραμικρό λάθος από τους φιλάθλους και φτάσουμε σε τσακωμούς και σε πράγματα που δεν θα αρέσουν σε κανένα.

Να δώσω συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου που έφτασαν μέχρι εδώ. Πιστεύω ότι είμαστε μία οικογένεια».

Σε ερώτηση για το αν θα παίξει μαν του μαν τον Ηλία Βλάχο απάντησε: «Ο Ηλίας μπορεί να είναι και κάτι παραπάνω από αδερφός. Δεν θα παίξω μαν του μαν  τον Βλάχο, αλλά τον ξέρω απέξω και του έχω ήδη πει πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα βγάλουμε μετά φωτογραφία μαζί, γιατί η μπάλα είναι 90 λεπτά, το υπόλοιπο είναι σχέση ζωής. Όπως με τον Ηλία, έτσι και με τον Κώστα (σ.σ. Οικονόμου) έχουμε δεθεί πολύ παραπάνω από μία μπάλα».

Χρήστος Θανασούλης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.