Μιλουτίνοφ: Περιμένω μόνο θετικά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο πρώτος πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 Ανδρών, συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς στο ranking.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού μέτρησε 24 πόντους (8/12 βολές, 8/10 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 12 κερδισμένα φάουλ και 3 κλεψίματα σε 28.23′ συμμετοχής, στην εντός έδρας νίκη επί του Χολαργού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

«Είναι όμορφο το συναίσθημα της ανάδειξης μου σε Πολυτιμότερο Παίκτη της αγωνιστικής, και μάλιστα με ατομικό ρεκόρ, όμως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όλα τα εύσημα ανήκουν και στους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Μιλουτίνοφ.

«Ακόμη συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και νέο προπονητή, οπότε είναι λογικό πως ακόμη προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Όμως, έχουμε πολύ καλή χημεία τόσο μεταξύ μας όσο και με τον κόουτς Μπλατ, οπότε περιμένω μόνο θετικά πράγματα αυτή τη σεζόν», πρόσθεσε.

Όσο για την υπόσχεσή του προς τους φίλους της πειραϊκής ομάδας τη φετινή περίοδο, που μόλις ξεκίνησε; «Θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως για να επιστρέψουμε στους τίτλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.