Μόνη σκέψη η νίκη για τον ΝΠΣ Βόλος (αν γίνει ο αγώνας…)

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΣ Λαμία ανοίγει η αυλαία της 22ς αγωνιστικής για τη Super League, με τους παίκτες του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο να καλούνται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, καθώς αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας γνωρίσει τρεις ήττες (από Ξάνθη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), ενώ στο ενδιάμεσο έχουν καταφέρει να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ανάγκη για κατάκτηση βαθμών και βελτίωση της θέσης στην κατάταξη του πρωταθλήματος είναι επιτακτική για το σύνολο του ΝΠΣ Βόλος που δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία.

Η Λαμία μάλιστα έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τον ΝΠΣ Βόλος, που μπορεί να έχει μία σχετική απόσταση από τον 13ο στην κατάταξη Παναιτωλικό, ωστόσο κάθε αγωνιστική θέλει να αισθάνεται ολοένα και πιο σίγουρος. Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν για μία ακόμη αγωνιστική… Δεδομένη απουσία για τον ΝΠΣ Βόλος είναι αυτή του Αουγκούστο Μαξ που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική από την ποινή που έχει λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών. Από την άλλη, ο Κανταμουρό τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και οι πιθανότητες να ενισχύσει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τη Λαμία είναι λίγες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν εφόσον το πρωτάθλημα συνεχιστεί κανονικά και αν δεν υπάρξει διακοπή του με απόφαση της κυβέρνησης όπως αναφέρουν πληροφορίες από το πρωί…

Ενισχυμένη η Λαμία
Με μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ταξιδεύει η Λαμία για τον Βόλο, αφού ανακοινώθηκε ότι στην ομάδα της Φθιώτιδας θα α συνεχίσει την καριέρα του ο Ντεβί Επασί, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Ο Επασί είχε 37 συμμετοχές με την ομάδα της Βοιωτίας, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λαμίας, ευχαρίστησε την ομάδα για την ευκαιρία που του δίνει. Αυτή ήταν η τρίτη μεταγραφή κατά τη χειμερινή περίοδο για τη Λαμία, αφού είχαν προηγηθεί οι προσθήκες των Μπιανκόνι από τον Πλατανιά Χανίων και Βιγιάλμπα από τη Σεντράλ Κόρδοβα. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρελθόν από τη Λαμία έχουν αποτελέσει ήδη οι Βελλίδης, Τουράμ, Καραγιάννης, Ανάκογλου, Κωστίκας και Ράμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.