Μπεκατώρου: «Έχασα ό,τι εκτίμηση είχα για τον εαυτό μου»

Σε μια συγκλονιστική παραδοχή προχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου μιλώντας για την οδυνηρή εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης την οποία βίωσε πριν από 23 χρόνια από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως πως ένιωθε εγκλωβισμένη καθώς δεν μπορούσε να ελευθερώσει τη ψυχή της, καθώς αν το έκανε θα έχανε το όνειρό της.

Τα λόγια της χρυσής Ολυμπιονίκη στο MEGA συγκλονίζουν:

«Τη στιγμή του βιασμού στην Ισπανία έχασα ότι εκτίμηση είχα για τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να συγχωρήσω τον εαυτό μου ότι έκανα αυτό το λάθος, ότι δεν αντέδρασα, δεν φώναξα, δεν τον χτύπησα, δεν τον κατήγγειλα αμέσως», ανέφερε στην κάμερα του Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο η Σοφία Μπεκατώρου.

Στο μεταξύ νέες καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση που δεν έχουν παραγραφεί ερευνούν τώρα οι εισαγγελικές αρχές. Μια εντεκάχρονη αθλήτρια από το χώρο της ιστιοπλοΐας φέρεται να έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση, όπως δήλωσε ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Η Σοφία Μπεκατώρου χθες στην τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα κατέθεσε όλα όσα αφορούν στη δική της υπόθεση, αλλά έδωσε στοιχεία και για την σεξουαλική κακοποίηση του εντεκάχρονου κοριτσιού από άλλο παράγοντα της ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη αθλήτρια που είναι σήμερα 21 ετών θα κληθεί τις επόμενες ημέρες από τον εισαγγελέα να καταθέσει και εκείνη για όλα όσα βίωσε.

Μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης ο εισαγγελέας θα καλέσει για εξηγήσεις τα πρόσωπα που θα έχουν κατονομαστεί από τις αθλήτριες.

Sportime.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.