Μπέος: «Συμφέροντα με στοιχηματζήδες τα περί αναδιάρθρωσης»!

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας μεταξύ άλλων για τον ΝΠΣ, τη σχέση με τον ΠΑΟΚ και την αναδιάρθρωση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα metrosport.gr.

Για την παρουσία του στην Τούμπα είπε: «Προσπάθησα να «ψαρέψω» από την πληθώρα παικτών του ΠΑΟΚ ποιο είναι διαθέσιμοι. Ανανεώσαμε το ραντεβού μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στον Βόλο, θα είναι ολοκληρωμένη η λίστα και θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε 1-2 παίκτες. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που θα κοντράρει τους μεγάλους. Όταν βγει η λίστα, θα συζητήσω με τον προπονητή ποιοι παίκτες μας ενδιαφέρουν».

Για την επιστολή του για την αναδιάρθρωση: «Η επιστολή εστάλη στην EE της ΕΠΟ και κοινοποιήθηκε στη Super League. Η επίσημη θέση του Χούμπελ λέει πως δεν υπάρχει αναδιάρθρωση. Δε γίνεται επειδή κάποιος εξυπηρετεί συμφέροντα με στοιχηματζήδες, γιατί τα περί αναδιαρθρώσεως για αυτά γίνονται. Στήνουν παιχνίδια, όχι όλες οι ομάδες, εκτός από 4-5. Δεν έπρεπε να ανεβεί κανείς από τη Β’ Εθνική γιατί δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Πού απέβλεπαν; Η δημόσια υγεία αφορούσε μόνο τη Β’ Εθνική; Πού το βρήκαν αυτό οι «μάγειρες»; Και θα κάνουν συμβούλιο και λένε δεν θα κατεβούν αν δεν γίνει αναδιάρθρωση; Από την πρώτη αγωνιστική έπεσαν Κέρκυρα και Απόλλων Πόντου. Για ποιο λόγο κάναν πλέι άουτ;

Η θέση μου είναι ότι ο Πανιώνιος δεν έπρεπε να πέσει αφού το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν ολοκληρώθηκε. Στη Β Εθνική, οι ομάδες απαιτείται να έχουν 300.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο. Ποιες από τις 32 ομάδες των 2 ομίλων που θέλουν να φτιάξουν έχει αυτή τη δυνατότητα; Κάνουμε νταλαβέρια, εξυπηρετούμε ημετέρους; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο; Τι κάνει ο Γραμμένος; Μπορεί να κάνω λάθος, όλοι θα κριθούμε. Η πρόταση που έστειλα είναι ότι τα επαγγελματικά πρωταθλήματα δεν μπορεί να πάνω από δύο και οι επαγγελματικές ομάδες 22, 12 στην Α’, 10 στη Β’ χωρίς ομίλους. Έτσι θα διεκδικήσει ενιαίο τηλεοπτικό συμβόλαιο και θα είναι πρωτάθλημα που θα χαίρεται ο κόσμος. Απορώ πώς ο αρμόδιος υπουργός και η Πολιτεία δε λαμβάνουν μέτρα για να δίνει χαρά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.