Mπήκε στη Super League 2 για να… αποβληθεί η Ζάκυνθος!

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή

H δικαίωση της Ζακύνθου στις δικαστικές αίθουσες αρχικά έφερε την επανάληψη της κλήρωσης για το πρόγραμμα της Super League 2, αλλά η επτανησιακή ομάδα δεν πρόλαβε ποτέ να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Αρχικά ήταν  θέμα αγωνιστικών δελτίων, και τελικά ήρθε μία ακόμη δικαστική απόφαση που επέφερε την αποβολή της από το πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με τη Super League 2, mε έγγραφο της ΕΕΑ γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ Ζάκυνθος κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

«Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2» αναφέρει η διοργανώτρια Αρχή!

Από εκεί και πέρα, αφού ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, ανακοινώθηκε ότι έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.