Μπράτσος: Η πρόκριση μας δίνει αισιοδοξία, μας ενδιαφέρει το Κύπελλο

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Κώστας Μπράτσος, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αφιέρωσε τη νίκη με 1-2 και την πρόκριση της ομάδας του στους πολίτες του Βόλου που χτυπήθηκαν τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό από πυρκαγιές και πλημμύρες.

Αναλυτικά τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Βόλου για την εμφάνιση και την ψυχή που έβγαλαν, για να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του αγώνα και να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα και την πόλη.

Ήταν αναγνωριστικό το παιχνίδι από εμάς στην αρχή. Μετά η κατοχή μπάλας άλλαζε. Στη δική μας κατοχή κάναμε οργανωμένες επιθέσεις, είχε και κάποιες ο αντίπαλος. Στο δικό μας καλό διάστημα καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ.

Στο β’ ημίχρονο ξέραμε ότι θα πιεστούμε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν υπάρχει κάτι που θέλω να ξαναδούμε απ’ αυτό το ματς είναι ότι, ενώ είχαμε καθαρούς χώρους στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου, δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε όμως καλή αμυντική συμπεριφορά και συνοχή στο β’ ημίχρονο και το κρατάω».

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Είναι σχετικό το αν ξεκίνησε καλά η ομάδα, έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Η εικόνα βαθμολογικά ναι δεν είναι καλή, αλλά αν δούμε λεπτομέρειες και το πρόγραμμα είναι σχετικό. Είναι στο χέρι μας με το πρόγραμμα που έχουμε να το διορθώσουμε».

Για τον στόχο του ΝΠΣ Βόλος στο κύπελλο κι αν σημαίνει κάτι η πρόκριση: «Η σημερινή εμφάνιση ήταν μία αξιόπιστη εικόνα που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Βόλος είναι μία φιλόδοξη ομάδα. Από εκεί και πέρα, ναι, το κύπελλο μας ενδιαφέρει, είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το πού θα φτάσουμε θα μας το δείξει η πορεία».

Για το πού αφιερώνει την πρόκριση: «Εννοείται στους πολίτες του Βόλου. Με την ψυχή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές πιστεύω ότι και οι πολίτες του Βόλου δείχνουν έναν τέτοιον ψυχισμό, για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Αν τα παιδιά αυτά αντιπροσωπεύουν τον Βόλο, τους αφιερώνουμε την πρόκριση».

Πηγή: Ηπειρωτικός Αγών

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.