Mπράτσος: «Κάποια στιγμή να το απολαύσουμε κι εμείς»

Από 0-2 σε 2-2 κατέληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και ΝΠΣ Βόλος, με το σύνολο των «κυανέρυθρων» να μένει για 9η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη, διακόπτοντας βέβαια το σερί των αγώνων χωρίς βαθμό. Ωστόσο με βάση και την εξέλιξη του αγώνα, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος Κώστας Μπράτσος μόνο ικανοποιημένος δεν εμφανίστηκε από τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να απολαμβάνει ο κόσμος για να απολαμβάνουμε και εμείς. Στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε, δείξαμε τη διάθεσή μας, μετά ο αντίπαλος ισορρόπησε, κινδυνέψαμε αλλά προηγηθήκαμε στο σκορ. Μετά σκοράραμε και δεύτερο γκολ, αλλά πάλι από μια ανύποπτη φάση, από ένα πέναλτι το οποίο είναι είναι το ίδιο ακριβώς με την προηγούμενη εβδομάδα, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Κώστας Μπράτσος και συμπλήρωσε: «Στην τελική ανάλυση του παιχνιδιού αν δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερα να μην χάνεις και σιγά σιγά θα μπορέσουμε να προοδεύσουμε. Αν βελτιώσουμε τις ατομικές ανύποπτες φάσεις, όλο το πακέτο το έχουμε. Δεν θεωρώ πως είναι έλλειψη συγκέντρωσης. Οι παίκτες έχουν ορμή και πάθος και ίσως αυτό το πάθος να σπρώχνει το πόδι σε μια φάση που δεν πρέπει».

Στην αντίπερα όχθη, την ικανοποίησή του από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες της Λαμίας απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος εξέφρασε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε και τη νίκη. «Νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι. Στο πρώτο μισάωρο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με δύο τέρματα. Μείναμε πάλι χωρίς λόγο πίσω στο σκορ. Στο 0-2 είναι πολύ δύσκολο και όταν βρίσκεσαι σε ανάλογη βαθμολογική θέση με τη δική μας να αντιδράσεις. Αλλά τα παιδιά προσπάθησαν και αν κάποια ομάδα δικαιούταν να πάρει τη νίκη αυτή ήταν η Λαμία. Είχαμε μια μέρα λιγότερη ξεκούραση και αυτές οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Θέλαμε στην επιστροφή στην έδρα μας να τη συνδυάσουμε με νίκη, αλλά και η ομάδα του Βόλου είναι καλή ομάδα, παίζει ανοιχτά και το ματς εξελίχθηκε έτσι» ανέφερε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Λαμίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.