Ν. Παπαδήμας: «Από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ελλάδα»

Στο Blue Heart, το επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης, φιλοξενήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, Νίκος Παπαδήμας και Κλεβί Κόλα.

Φυσικά, αυτό που ενδιέφερε περισσότερο ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή, για το οποίο ο Νίκος Παπαδήμας τόνισε:

«Είναι από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ελλάδα. Το γνωρίζουμε αυτό. Είναι ευλογία για κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται και να παίζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πρόκειται για μία γιορτή. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε τη βαρύτητα του παιχνιδιού και πως ο κόσμος το θέλει. Το θέλουμε κι εμείς ως ποδοσφαιριστές. Θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Ελπίζω να είναι νικηφόρο. Μετά από πολλά χρόνια το παιχνίδι αυτό θα παιχτεί μέσα στο “κλουβί” και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας, γιατί, όπως είπα, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Το θέμα είναι να είσαι αισιόδοξος και να βλέπεις θετικά τα πράγματα. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου πάρα πολύ. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει την Κυριακή, να δώσει βροντερό παρών».

Επίσης ο αμυντικός της Νίκης επισήμανε: «Είναι ευλογία να είσαι ποδοσφαιριστής της Νίκης. Είναι μία ομάδα ιστορική με έναν φανταστικό κόσμο, ο οποίος ευελπιστούμε να δείξει και τη δύναμή του στο ντέρμπι. Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις με μία κουβέντα τον κόσμο της Νίκης, γιατί στηρίζουν την ομάδα, κάτι που βλέπουμε ακόμη και στα εκτός έδρας ματς, και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Σίγουρα υπάρχουν κομμάτια, που μπορούν να βελτιωθούν στην ομάδα. Ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος.

Η ομάδα είναι οικογένεια κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έτσι τα θετικά φαίνονται πιο πολύ από τα μειονεκτήματά μας. Ο ένας βοηθά τον άλλον και υπάρχει μία ομοιογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εμείς το έχουμε.

Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και ότι θα πάμε ψηλά. Θέλω μέσα από τη Νίκη Βόλου να φτάσω ψηλά, αλλά με σταθερά βήματα. Είναι μία ομάδα που είναι χαραγμένη μέσα στην καρδιά μου. Πέρασα την πρώτη φορά πολύ όμορφα, αλλά δεν καταφέραμε τότε τους στόχους μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ το γκολ που πέτυχα με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Δεν έχουμε ταβάνι φέτος ως ομάδα, αλλά θέλουμε να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και να μη λέμε μεγάλες κουβέντες, αλλά να είμαστε προσγειωμένοι με σωστή στρατηγική και τακτική, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι η άνοδος. Και στα καλά και στα κακά πρέπει να κλείνεις τα αυτιά. Ξέρουμε ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει την Ιστιαία, αλλά ό,τι δε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

*Η απομαγνητοφώνηση έγινε από το magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.