Να καλύψει τα κενά

Με την απώλεια του Γεράσιμου Μήτογλου, ο οποίος θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ τη νέα σεζόν, ανοίγει ένα ακόμη κενό που οφείλει η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος να το καλύψει. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για Ευρωπαίο κεντρικό αμυντικό που φέρονται να έχουν έρθει ήδη σε επαφή οι «κυανέρυθροι». Εκτός από τον συγκεκριμένο στόπερ, κλεισμένοι θεωρούνται επίσης, ένας Αργεντίνος και ένας Ουρουγουανός.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει η φημολογία ότι ο Περέα ίσως δεν βρει θέση στον νέο Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ΝΠΣ Βόλος κοιτάει… διακριτικά την περίπτωση επανασύνδεσης του με τον Κολομβιανό εξτρέμ, ο οποίος πραγματοποίησε μια μεστή σεζόν σε την ομάδα. Ο 21χρονος άσος πάντως δεσμεύεται με έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη,  με το «τριφύλλι».

Στους παίκτες που υπάρχει σκέψη για το αν θα παραμείνουν στον σύλλογο και τη νέα σεζόν είναι ο Νίκο Μαρτίνεζ και ο Αλμπέρτο Μπουένο. Ο πρώτος άρχισε δυναμικά το πρωτάθλημα και στην συνέχεια ήταν φθίνουσα η πορεία του, ενώ ο δεύτερος δεν επιβεβαίωσε το «βαρύ» βιογραφικό του πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις. Αμφότεροι δεν έχουν πολλές πιθανότητες παραμονής, όμως μιας και υπήρξε αλλαγή προπονητή μένει να φανεί αν ο Αμπασκάλ θα εισηγηθεί την παραμονή κάποιου εκ των δύο.

Οι θέσεις των εξτρέμ και των στόπερ είναι εκεί που έχουν αποδυναμωθεί περισσότερο οι «κυανέρυθροι», με την ομάδα να χρειάζεται 2-3 προσθήκες στις συγκεκριμένες θέσεις. Ως γνωστόν, ο ΝΠΣ Βόλος μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τους Κότνικ, Τεν Βέερτ και Φερνάντες, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Δουβίκας, Ντεντάκης, Γκαραβέλης, Μήτογλου, Κολόμπο, Σάντος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.