Nα κλείνει έστω τα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός Βόλου

Την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης 

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης «καίγεται» πιο πολύ για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, στο στάδιο της Νεάπολης, αφού η ομάδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θέλει να αποφύγει την ένατη θέση, που υπό συνθήκες μπορεί να οδηγεί σε υποβιβασμό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απλά ήδη υποβιβαστεί.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης είναι στην όγδοη θέση με 34 βαθμούς, ενώ η Καστοριά έχει 33, και υποδέχεται τον Σβορώνο. Πέντε ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται και ακολουθεί και η έκτη χειρότερη θέση, και αυτό θέλει ν’ αποφύγει η ομάδα του Κιλκίς. Από την άλλη, ήδη από τον 2ο όμιλο μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν υποβιβαστεί Δωτιέας Αγιάς, ΠΟ Ελασσόνας, Εδεσσαϊκός και Μακεδονικός Φούφας.

Σε άλλα ενδιαφέροντα αριθμητικά στοιχεία, 12 ομάδες έχουν σκοράρει κάτω από 20 τέρματα φέτος, από τις 57 που συμμετέχουν στην κατηγορία, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι μία από αυτές. Δύσκολα θα ξεπεράσει τα 20 στην τελευταία αγωνιστική, έχοντας πετύχει μόλις 16.

Από την άλλη έχει δεχθεί 25, ένα δηλαδή κατά μέσο όρο μέχρι στιγμής, όσα έχουν δεχθεί ο 3ος στη βαθμολογική κατάταξη Κεραυνός Αγγελοχωρίου, αλλά και ο ΓΑΣ Σβορώνος, που έχουν από 39 βαθμούς. Μόνο που ο πρώτος έχει πετύχει 15 τέρματα περισσότερα και ο δεύτερος πέντε.

Τι θέλει λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου; Να κλείνει τη χρονιά αγωνιστικά και από εκεί και πέρα να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, γιατί παραμένει άκρως θολό ακόμη και μετά τη συνέντευξη Τύπου Τσεκούρα-Παπαδόπουλου…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.