Να βγάλει αντίδραση κόντρα στον πρωτοπόρο, που έρχεται με το 4Χ4

Θέλει ο Ολυμπιακός Β. την Κυριακή με τον Ιωνικό στη Νεάπολη

Μία ήττα σε ένα ντέρμπι με τη Νίκη πάντα ανοίγει πληγές και ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να τις γιατρέψει κόντρα στον πρωτοπόρο Ιωνικό το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 στη Νεάπολη, δείχνοντας ότι αντιδρά μετά το κακό αποτέλεσμα με τη συμπολίτισσα. Η προϊστορία στο Βόλο με την ομάδα της Νίκαιας λέει ότι σε εννιά παιχνίδια οι ερυθρόλευκοι  έχουν πάρει τρεις νίκες,  έχουν παραχωρήσει τέσσερις ισοπαλίες και έχουν υποστεί δύο ήττες και τώρα θέλουν οπωσδήποτε το τέταρτο τρίποντο τους διαχρονικά εντός έδρας, για να μειώσουν τη διαφορά στον έναν πόντο από τον Ιωνικό.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού είχαν δύο ήττες και μία ισοπαλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν πάρει ισάριθμα τρίποντα που τους επέτρεψαν να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 πόντους μαζί με τα Τρίκαλα. Έτσι λοιπόν τους έχει ανοίξει η όρεξη και αυτή την όρεξη πρέπει να την κόψει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή, για να μείνει κοντά στην πρώτη θέση, που άλλωστε είναι ο στόχος του.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδοπούλου έχει δώσει άλλο ένα παιχνίδι με τα ίδια χαρακτηριστικά, με την έννοια πως υποδέχτηκε την Ιεράπετρα και αυτή ήταν πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά τη νίκησε.

Οι παίκτες είναι πεισμωμένοι μετά την ήττα από τη Νίκη και τα όσα άκουσαν και θέλουν να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια την Κυριακή, για να κατακτήσουν το τέταρτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη χάσει πέντε βαθμούς ως γηπεδούχοι σε Φιλιππούπολη Λάρισας με τη Βέροια (0-2) και στον Αλμυρό με τον Θεσπρωτό (1-1) και φυσικά, αν θέλουν να υπηρετήσουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους, οφείλουν να μην ξαναχάσουν βαθμούς στην έδρα τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ιωνικός είναι μία ομάδα που έχει πάρει μέχρι στιγμής εννιά βαθμούς εκτός έδρας και είναι η καλύτερη της Football League μακριά από το σπίτι της με τέρματα 6-3. Συγκεκριμένα οι Νικαιώτες έχουν κερδίσει τον Θεσπρωτό με 0-2, τη Νίκη με 1-2 και το Αιγάλεω με το ίδιο σκορ, δείχνοντας ότι τους ταιριάζουν καλύτερα τα ματς ως φιλοξενούμενοι.

Σήμερα Σάββατο η ΠΑΕ Ολυμπικαός Β. θα κάνει τη σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιστροφής του Δεινόπαπα στην αποστολή. Σε ό,τι αφορά τον Ράντι πιθανότατα δε θα χρησιμοποιηθεί σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους επιστροφής.

Στη Νεάπολη δε θα υπάρχουν οπαδοί του Ιωνικού, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου,  ενώ στην αρχή ήταν θετική να δώσει εισιτήρια, βλέποντας την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ιωνικού, Rangers, που αναφερόταν υποτιμητικά στον Ολυμπιακό Βόλου, με διάφορα ονόματα, όπως Εθνικός, Κασσάνδρα, άλλαξε άποψη και τελικά θα παραχωρήσει μόνο τις λίγες προσκλήσεις που υποχρεούται να δώσει

Βλαχομήτρος: Θετικό αποτέλεσμα,

που θα μας κρατήσει στην κορυφή

Ο 21χρονος επιθετικός Ανδρέας Βλαχομήτρος, που είναι προϊόν της ακαδημίας της ΑΕΚ και αγωνίζεται στον Ιωνικό, έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ενόψει του

ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας τα εξής (απόδοση Magnesiasports):

«Κάθε ματς είναι δύσκολο. Όλες οι έδρες και όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και μπορείς να χάσεις βαθμούς παντού. Με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί έχει πολύ καλούς παίκτες. Εμείς ελπίζουμε ότι θα πάμε εκεί, για να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας κρατήσει στην κορυφή.

Το γκολ που έβαλα στο προηγούμενο ματς με τον Διαγόρα ανεβάζει τη δική μου ψυχολογία,  αλλά αυτό που μετρά πάνω από όλα είναι η ψυχολογία της ομάδας, Ήταν ένα γκολ που μας επέτρεψε να κάνουμε μία σημαντική ανατροπή. Με αυτές τις ανατροπές κρίνονται αποτελέσματα. Ήταν από τα πιο ωραία γκολ και από τα πιο σημαντικά για μένα, γιατί προέρχομαι από ένα τραυματισμό και από ένα διάστημα απραξίας. Πιστεύω θα μου δώσει δύναμη για τη συνέχεια και θα βοηθήσει την ομάδα.

Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό που έχω μάθει και εγώ από την ΑΕΚ, όταν πήραμε το πρωτάθλημα είναι ότι οι οικογένειες κερδίζουν τα πρωταθλήματα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο, να είναι συνέχεια κοντά μας, γιατί πιστεύω ότι προσφέραμε πολύ ωραίες στιγμές στον τελευταίο αγώνα, όπως και μέσα στο Αιγάλεω και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας για τη συνέχεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.