Νέα αποτυ”Χ”ημένη έξοδος, 0-0 στα Φάρσαλα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μια ακόμη αποτυχημένη «έξοδο» πραγματοποίησε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στα Φάρσαλα κόντρα στον Αχιλλέα, καθώς έμεινε στο μηδέν, παρά το πλήθος ευκαιριών που δημιούργησε κι έχασε. Αν και έμεινε από το 74ο λεπτό με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Κραγιόπουλου, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μαχητικός, επιθετικός, όμως η αστοχία του ήταν αυτή που του κόστισε το τρίποντο.

Ο Κώστας Μπρατσος επέλεξε τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας αποτελούνταν από τους Καραμπά, Νόνη, Κραγιόπουλο και Ανδρέα Κόκα. Στον άξονα έπαιξαν οι Βασίλιεβιτς και Δ. Κόκας, ενώ στις πτέρυγες ήταν οι Καράμπελας και Σεχολάρι, με τον Ευθυμιάδη να βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Βαρούχα.

Το πρώτο ημίχρονο

Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε ο Ολυμπιακός Βόλου από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, δείχνοντας πως οι τρεις βαθμοί ήταν το απόλυτο ζητούμενο. Αν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ, δείχνοντας να αντιμετωπίζουν το επιθετικό πρόβλημα.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία με τον Ευθυμιάδη να βγάζει σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήγε σε σώματα αμυνομένων, ωστόσο ούτε ο Βαρούχας, ούτε ο Σεχολάρι δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν, όταν αυτή πέρασε από τα πόδια τους.

Στο δέκατο λεπτό οι ερυθρόλευκοι έχασαν μια σημαντική ευκαιρία, όταν ο Βαρούχας εκτέλεσε κόρνερ και δεν μπόρεσαν ούτε ο Σεχολάρι, αλλά ούτε και ο Κραγιόπουλος να σκοράρουν μέσα από την περιοχή, με το σουτ του τελευταίου να αποκρούεται από τους αμυνομένους.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα ήταν στο 23ο λεπτό, όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μανιώτης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να διατηρεί την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αυτό έγινε στο 28ο λεπτό, όταν ο Ευθυμιάδης επιχείρησε ένα πολύ ωραίο σουτ, το οποίο όμως πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ του Αχιλλέα.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορέσει να είναι δημιουργικός και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να βάλουν ένα γκολ, με τον Βαρούχα να πραγματοποιεί ένα πολύ ωραίο σουτ στο 49ο λεπτό, το οποίο κατέληξε εκτός εστίας.

Οι γηπεδούχοι όμως ισορρόπησαν το παιχνίδι και για περίπου ένα τέταρτο και απείλησαν τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και του δημιούργησαν αρκετά προβλήματα.

Στο 59ο λεπτό μάλιστα ο Αχιλλέας είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με σουτ του Βούλγαρη μετά από μπαλιά του Νεμπεγλέρα, με την μπάλα να περνά σε απόσταση αναπνοής από το αριστερό δοκάρι του Καραγκιολίδη.

Στο 67ο λεπτό ο Σέττος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα, μετά από εξαιρετική σέντρα του Βαρούχα, το πλασέ του όμως απέκρουσε ο Κουτσοκέρας.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου κινήθηκε επιθετικά, μετά και τις αλλαγές που έκανε ο Κώστας Μπράτσος, βάζοντας στο παιχνίδι τον Θέο, τον Σέττο και τον Μέμο.

ΟΙ φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για ένα γκολ και στο 86ο λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία για ανοίξει το σκορ. Ο Καραμπάς πραγματοποίησε σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυνομένου και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αχιλλέα, ενώ στο ριμπάουντ ο Θέος επιχείρησε σουτ, η μπάλα όμως βρήκε σώμα αμυνομένου και κατέληξε κόρνερ.

Στο 92ο λεπτό ο Θέος πραγματοποίησε ακόμη ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ κι αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα που έληξε χωρίς σκορ.

Ένταση στην κερκίδα

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης επικράτησε ένταση μεταξύ των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και του Αχιλλέα, με εκατέρωθεν ύβρεις και συνθήματα. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι ρίψεις πλαστικών μπουκαλιών. Μεγαλύτερη όμως ένταση σημειώθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τους μεν και τους δε να πετούν ακόμη και πέτρες αλλά και κομμάτια από το τσιμέντο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Αχιλλέας Φαρσάλων: Κουτσουκέρας, Μάρκου (77′ Μίχος), Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλα (51′ Τλούπας), Μανιώτης, Συράκος, Χατζής (50′ Καραγκούνης), Βούλγαρης (88′ Αναγνώστης)

Ολυμπιακός Βόλου: Καραγκιολίδης, Α. Κόκας, Καραμπάς, Νόνης, Κραγιόπουλος, Δ. Κόκας, Βασίλιεβιτς, Καράμπελας (85′ Καρβούνης), Σεχολάρι (57′ Σέττος), Ευθυμιάδης (57′ Θέος), Βαρούχας (74′ Μέμος)

Κόκκινη: 78′ Κραγιόπουλος (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Μανιώτης, Χατζής, Κουτσουκέρας-Βασίλιεβιτς, Θέος

Κώστας Μπράτσος: Μας έλειψε η ηρεμία και η συγκέντρωση
Εμφανώς στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Κώστας Μπράτσος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, θέτοντας ως βασικά στοιχεία που στέρησαν το γκολ για τους ερυθρόλευκους την ηρεμία, τη συγκέντρωση αλλά και την τύχη, η οποία είναι… απούσα.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων μίλησε για τις πλείστες ευκαιρίες του Ολυμπιακού Βόλου σημειώνοντας πως μπορεί να υπήρχε έλλειψη ηρεμίας ή συγκέντρωσης ή αποφασιστικότητας για την επίτευξη ενός γκολ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε πολύ αυτό το τρίποντο και δούλεψε όλη την εβδομάδα σκληρά, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε, ο Κώστας Μπράτσος έκανε λόγο και για την ατυχία που «κυνηγά» την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, με τον αντίπαλο προπονητή να συνηγορεί σ΄αυτό κατά τη διάρκεια της δικής του τοποθέτησης.

Τέλος, ο προπονητής των ερυθρολεύκων θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες του για το αγωνιστικό τους πρόσωπο, καθώς όπως ανέφερε, δεν μπορεί ο ίδιος να μην αναγνωρίσει τη μαχητικότητά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.