Νέα φιλικά στο πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με Νίκη Βόλου και ΑΟ Τρίκαλα το ερχόμενο σαββατοκύριακο

Τα πρώτα δείγματα των δυνατοτήτων του έδειξε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου την προηγούμενη εβδομάδα, αφού είχε στο πρόγραμμά της τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, ενώ έπονται κι άλλα.

Η αρχή έγινε απέναντι στους Τιτάνες Αλμυρού, ενώ ακολούθησε η αναμέτρηση προετοιμασίας με τον Ίωνα, με το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να έχει επίσης αναμετρήσεις για τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου το ερχόμενο Σάββατο (30/09) o Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει σε ρυθμό δυνατών φιλικών, καθώς υποδέχεται τη Νίκη Βόλου που προετοιμάζεται για τη National League 1, ενώ από την άλλη την Κυριακή 01/10 θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα.

Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιώργου Κοσμάτου στις καθημερινές προπονήσεις, ωστόσο υπάρχουν και εμπόδια. Για παράδειγμα ο Λογοδότης υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολύτιμο και σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, το οποίο όμως θα κληθεί να καλύψει στον διαθέσιμο χρόνο.

Σε γενικές γραμμές το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου δείχνει ικανοποιημένο από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες καθημερινά. Βέβαια, όλοι γνωρίζουν ότι η χρονιά δεν θα είναι εύκολη, με τη National League 2 να είναι ιδιαίτερα απαιτητική, τόσο σε ό,τι αφορά την άνοδο όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία. Σε κάθε περίπτωση, αν βρεθεί κι άλλος παίκτης που θα ήθελε ο Γιώργος Κοσμάτος να έχει στη διάθεσή του, τότε θα γίνει κίνηση για συμφωνία μαζί του, με βάση τις δυνατότητες πάντα του τμήματος.

Όσον αφορά τέλος το τουρνουά που ήθελε να διοργανώσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αυτό φέτος δεν θα γίνει, αφού οι πλημμύρες έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε ομάδες που θα μπορούσαν να πάρουν μέρος σ’ αυτό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.