Νέα ιστοσελίδα για την ΕΣΚΑΘ με αλλαγές και στοιχεία

Κάπως διαφορετική εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ Θεσσαλίας, με κάποια γραφιστικά στοιχεία να εμφανίζονται αλλαγμένα, αλλά και περισσότερα δεδομένα να δίνονται στη δημοσιότητα.

Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η ΕΣΚΑΘ προχώρησε στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων αλλά και των φύλλων αγώνων της 1ης αγωνιστικής για την Α1 τοπική κατηγορία, κάτι που μέχρι πρότινος δεν γινόταν. Το να συγκεντρώσει κανείς αυτά τα στοιχεία σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο (εκτός αν μπορεί να έχει ταυτόχρονη παρουσία σε όλους τους αγώνες, κάτι που προφανώς δεν γίνεται). Η ΕΣΚΑΘ όμως έχει προφανώς μεγαλύτερη ευχέρεια στο να λαμβάνει τα στοιχεία, με τη λήξη των αγώνων…

Βέβαια, τα στοιχεία των αγώνων έχουν αναρτηθεί αφού ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση, δηλαδή από την Κυριακή 15 του μηνός, και αφού τελείωσε και το παιχνίδι ανάμεσα σε Νέο Κεραυνό Λάρισας και ΑΕ Άρης Τρικάλων. Όμως, τα περισσότερα παιχνίδια είχαν ήδη διεξαχθεί από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Aξίζει να περιμένει κανείς πάντως και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό κάποια στιγμή, ενώ σίγουρα με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού φύλλου, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για όλους.

Μέσω ειδικής εφαρμογής παράλληλα παρουσιάζονται και οι βαθμολογίες, ωστόσο αυτό που πρέπει να προσέξουν όλοι είναι τα κριτήρια στις ισοβαθμίες, καθώς στο παρελθόν για τυπικές λεπτομέρειες, είχε καταγραφεί και κάποια γκρίνια από ορισμένους παράγοντες που έβλεπαν τις ομάδες τους να «θίγονται» στην… προτεραιότητα, έστω και αν το πρωτάθλημα είχε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του.

Οι αλλαγές μοιάζουν να κινούνται προς τη θετική κατεύθυνση, αλλά οι απαιτήσεις είναι αρκετές και οι εξελίξεις με το πέρασμα των χρόνων περισσότερες!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.