Νέα νίκη για τις Γυναίκες της Αργούς, 3-0 σετ επί της ΧΑΝΘ

Ενώ έρχεται το ντέρμπι κορυφής με την ΕΑΛ

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που της επιτρέπει να ελπίζει για κάτι καλύτερο από το πλασάρισμα σε μία θέση ψηλά στη βαθμολογία, πήρε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου, επικρατώντας 3-0 σετ σε βάρος της ΧΑΝΘ, για την 11η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Παρά το ότι πλέον δεν υπολογίζεται η Ρωσίδα Προκουντίνα, που αναχώρησε για την πατρίδα της προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση, η Αργώ δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως και δεν φαίνεται το κενό της συγκεκριμένης παίκτριας. Έτσι και σήμερα, στο κλειστό της Αγριάς, μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, αλλά έκαμψε την αντίσταση της ΧΑΝΘ, κάτι που έγινε πιο εύκολα στο δεύτερο. Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με την Αργώ να φτάνει σε μία δίκαιη νίκη.

Τα σετ: 25 – 23, 25 – 17, 25 – 22.

Αυτό το παιχνίδι σηματοδότησε και το φινάλε του πρώτου γύρου και ακολουθεί η πρεμιέρα του δεύτερου, με την Αργώ να υποδέχεται την ΕΑ Λάρισας, που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η βολιώτικη ομάδα στη δεύτερη. Ουσιαστικά πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, με την Αργώ να έχει επικρατήσει στη Λάρισα 3-1 σετ, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Συνολικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Αίας Ευόσμου-Φοίνικας Αλεξανδρούπολης 3-1

ΣΠΑ Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

ΑΣ Μακεδόνες-Μυγδονιακός 3-2

Αργώ Βόλου-ΧΑΝΘ 3-0

ΑΣ Γιάννενα-ΕΑΛ 0-3

ΟΠΑΘ Περσέας-ΜΑΣ Νέα Γενεά 3-1

Η βαθμολογία: ΕΑΛ 29, Αργώ Βόλου 27, ΟΠΑΘ Περσέας 26, ΜΑΣ Νέα Γενεά 22, ΠΑΣ Γιάννινα 21, Αίας Ευόσμου 20, ΧΑΝΘ 18, Φοίνικας Αλεξανδρούπολης 11, ΣΠΑ Καρδίτσας 10, Μακεδόνες 7, Μυγδονιακός 5, ΑΣ Γιάννενα 2.

Η 12η αγωνιστική: 

Αργώ Βόλου-ΕΑ Λάρισας

ΑΣ Γιάννενα-ΜΑΣ Νέα Γενεά

Μυγδονιακός-Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

ΟΠΑΘ Περσέας-Μακεδόνες

ΣΠΑ Καρδίτσας-ΧΑΝΘ

Αίας Ευόσμου-ΠΑΣ Γιάννινα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.