Νέα νίκη για τις Γυναίκες της Αργούς, 3-0 σετ τον ΣΠΑ Καρδίτσας

Η θεσσαλική μονομαχία ανάμεσα σε Αργώ και ΣΠΑ Καρδίτσας είχε νικήτρια την ομάδα του Βόλου, που πήρε μία ακόμη νίκη, για τη Β’ ζώνη της Α2 Εθνικής Γυναικών Βόλεϊ, χάρη στο τελικό 3-0 σετ.

Οι Βολιώτισσες είχαν βέβαια ν’ αντιμετωπίσουν ένα καλό σύνολο, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα των σετ, ωστόσο το 3-0 τις δικαιώνει, και δείχνει ίσως και την εμπειρία που έχουν από την Α2 Εθνική για να διαχειρίζονται σωστά τα παιχνίδια, ιδιαίτερα απέναντι σε μία νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα, όπως είναι αυτή της Καρδίτσας.

Η Αργώ, (χωρίς την Προκούντινα για ένα ακόμη παιχνίδι, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις 23 Δεκεμβρίου) έδειξε τη δυναμική της στα δύο πρώτα σετ, έστω και αν πήρε πιο δύσκολα το πρώτο σε σχέση με το δεύτερο. Από την άλλη, ο ΣΠΑΚ προσπάθησε ν’ αντιδράσει στο τρίτο σετ, προηγούμενος ακόμη και με έξι πόντους στην αρχή του. Ωστόσο οι παίκτριες της Αργούς έδειξαν ψυχραιμία και αντέδρασαν σωστά, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να οδηγήσει την αναμέτρηση σε τέταρτο σετ, και φτάνοντας στο τελικό 3-0.

Τα σετ: 25-21, 25-18, 25-20

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.