Νεανική πνοή και «πολύ μπλε» στην πρώτη συνάντηση του πόλο της Νίκης

Πλημμύρισε από κόσμο και χαμόγελα το κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας στην πρώτη της Νίκης Βόλου. Κορίτσια και αγόρια έδωσαν δυναμικό παρών, γεμίζοντας αισιοδοξία τους υπευθύνους του τμήματος για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Παράλληλα αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον γονέων για να εγγράψουν τα παιδιά τους στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης – Δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού του τμήματος, Κώστα Σκοτεινιώτη, στο magnesiasports.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο “Βασίλης Πολύμερος”, παρευρέθησαν περίπου 100 αθλητές από τις Ακαδημίες, τα αγωνιστικά τμήμα και κάποιοι υδατοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, με τους υπόλοιπους να απουσιάζουν, λόγω υποχρεώσεων. Εξάλλου, η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε μία ενημέρωση των παιδιών του τμήματος, σχετικά με το ωράριο των προπονήσεών τους και τους προπονητές που θα αναλάβουν το εκάστοτε τμήμα. Συγκεκριμένα, τα αγωνιστικά τμήματα Αντρικού, Εφηβικού και Νέων αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπλάνας, προκειμένου να υπάρχει μία «συνέχεια», ανάμεσα σε Ακαδημίες και πρώτη ομάδα, με στόχο την προώθηση γηγενών υδατοσφαιριστών στο ανδρικό αγωνιστικό τμήμα. Τα τμήμα εκμάθησης, Μίνι Παίδων και Παίδων αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κόφφας, ενώ τα Προ Μίνι θα προπονεί την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Γιώργος Αδαμάσογλου.

Ακολούθησε ένα μικρό eventγια όλους τους παρευρισκόμενους, με κεράσματα που σηματοδότησαν το «καλωσόρισμα» όλων, ενόψει της σεζόν που ξεκινά. Παράλληλα, έξω από το κολυμβητήριο, υπήρχαν stands, με ενημερωτικά φυλλάδια και βίντεο, σχετικά με τον σύλλογο της Νίκης και το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Δηλώσεις στο magnesiasports, στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης, αλλά και της καινούριας αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινά, πραγματοποίησε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος πόλο των κυανόλευκων, Κώστας Σκοτεινιώτης.

Αναλυτικά:

«Τα χαμόγελα των παιδιών που είδαμε χθες στο Κολυμβητήριο, έφεραν χαμόγελα και στα δικά μας πρόσωπα, αλλά και κουράγιο, προκειμένου να συνεχίσουμε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιούμε, ως διοίκηση. Καλώ τον κόσμο να ενισχύσει κι αυτός με τη σειρά του, αυτήν την προσπάθεια και να θυμάται πως δεν είναι τυχαίο πως σε μία επταετία, καταφέραμε ως τμήμα, τόσα πολλά.

Κατά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας πόλο στην Α2, δε θα υπάρχουν εισιτήρια και διαρκείας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και περιμένουμε την οικονομική του ενίσχυση, μόνο μέσω της λαχειοφόρου που θα οργανώσουμε και θα χαρίσουμε ένα μεγάλο δώρο στους ενδιαφερόμενους. Αξίζει να βρίσκονται δίπλα μας οι φίλαθλοι της Νίκης, αξίζει τα παιδιά τους να έρχονται κοντά μας, στο πιο πετυχημένο Ολυμπιακό άθλημα της Ελλάδας. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί στα Γραφεία του Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, υπάρχει και η Λέσχη Φίλων Υδατοσφαίρισης Νίκης Βόλου, μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει και να βοηθά ενεργά το τμήμα. Όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, που είναι η αξιοπρεπής παρουσία, σε συνδυασμό με την παραμονή μας στην Α2 και η εδραίωση των μικρών αγωνιστικών τμημάτων μας στις 20 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, πράγμα που ήδη έχουμε καταφέρει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.