Νέες διακρίσεις για τον Νικόμαχο Βόλου

Σε πολύ γοργούς ρυθμούς κινείται ο Βολιώτικος σύλλογος Ταεκβοντό Νικόμαχος Βόλου. Η συμμετοχή του σε όλες τις αγωνιστικές και μη δραστηριότητες είναι δεδομένη και οι διακρίσεις κάθε φορά πολλές.

Μετά την μεγάλη διάκριση στο Διεθνές πρωτάθλημα “G1 Greece Open” της πρωταθλήτριας και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων Ζαχαράκη Μαριτίνας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ήρθαν να προστεθούν και άλλα μετάλλια σε 2 άλλες διοργανώσεις. Στο 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος και στο 3ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών, που έγιναν από 1 έως 3 Νοεμβρίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, κατάφερε ως σύλλογος να κατακτήσει συνολικά μαζί 12 μετάλλια αλλά να δείξει και ότι είναι πάντα στην κορυφή. Με τις διακρίσεις αυτές κατάφεραν να μπουν στα κλιμάκια ως επίλεκτοι αθλητές Βορείου Ελλάδος με βάση την βαθμολογία τους 5 αθλητές του συλλόγου, 4 στα γκρουπ Έφηβων Νεανίδων και 1 στους Παίδες.

Πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις διακρίσεις και τα μετάλλια στο 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα ο σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει 5 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Ζαχαράκη Μαριτίνα στις κατηγορίες Γυναικών και Νεανίδων, ο Χλίτσιος Αργύρης, η Κρητικού Ελένη και η Ψαρογιάννη Ελένη. Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν η Ευσταθίου Ελένη ο Φραδέλος Χρήστος και ο Καραγιαννοπουλος Απόστολος. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Αντωνίου Χρήστος και Τσελεπίδης Πρόδρομος. Σε ότι αφορά το Διασυλλογικό πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Καζάκης Αλεξανδρος και Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ζηργάνου Ελένη. Αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να πάρουν μετάλλιο οι Ιωάννου Ελευθέριος, Καραπάνος Ελευθέριος, Καρμάλης Άγγελος, Κουκολετσος Δημήτριος, Κωστάκης Νικόλαος, Πέτση Αναστασία, Σανιδάς Αθανάσιος, Τσιούμα Παναγιώτα. Όλοι προετοιμάζονται εντατικά για τους επόμενους αγώνες που είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Γυναικών και Παίδων Κορασίδων στον Πειραιά στα μέσα Νοεμβρίου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήρια τους και την διαρκή στήριξη τους στο προπονητικό έργο. Οι προπονητές του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους υπενθυμίζουν πως η συμμετοχή και μόνο σε αθλητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες είναι μια νίκη είναι μια κατάκτηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.