Νεκρός σε τροχαίο νεαρός πρώην παίκτης του Διαγόρα Ρόδου

Πένθος στο ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου, αφού ”έχασε” τη ζωή του σε τροχαίο ο 17χρονος Μιχαήλ-Άγγελος Χατζηστεφανής, που αγωνιζόταν στον Α.Σ. Αρένα και παλαιότερα στον Διαγόρα. Στις 00:30 του Σαββάτου η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο νεαρός με κατεύθυνση από το Βάτι προς Προφύλια, εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε χείμμαρο ύψους 4 μέτρων περίπου. Οι δύο ομάδες εξέδωσαν και συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τραγική απώλεια του νεαρού αθλητή.

Γ.Σ.  ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από σήμερα ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ, καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου Μιχαήλ-Άγγελου Χατζηστεφανή, που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Ο Μιχαήλ-Άγγελος παλιότερα υπηρέτησε τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του ιστορικού μας συλλόγου. Έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος και την οικογένεια του «Γηραιού». Οι Διοικήσεις της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905  και του Ερασιτέχνη Διαγόρα, οι προπονητές, αλλά και όλοι οι πρώην συναθλητές του, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Χατζηστεφανή, όπως και στον παππού του κ. Γιώργο Μιχελλαράκη, που αποτέλεσε βασικό στέλεχος προηγούμενων διοικήσεων του Διαγόρα. Τα λόγια σε τόσο πικρές στιγμές είναι περιττά…  Δύναμη και υπομονή, να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους…
A.Σ. ΑΡΕΝΑ: Το Α.Σ. Αρένα πενθεί για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Επίσης και ο Α.Σ. ΡΟΔΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση: ”Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον άδικο χαμό του 17χρονου Μιχαήλ – ‘Αγγελου Χατζηστεφανή βυθίζοντας στο πένθος τους συναθλητές τους και το νησί μας. Η Ακαδημία μας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του . Δύναμη και κουράγιο αυτή τη δύσκολη στιγμή που τα λόγια είναι μόνο περιττά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.