Νέος προπονητής και μεταγραφές στον ΑΟ Άνω Λεχωνίων

Με νέο προπονητή και παίκτες που εντάχθηκαν προσφάτως στην ομάδα αλλά και που παραμένουν σ’ αυτήν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ ο ΑΟ Άνω Λεχωνίων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Κωνσταντίνος Μούτος θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Άνω Λεχωνίων, ενώ έγιναν γνωστές τρεις μεταγραφικές προσθήκες και δύο ανανεώσεις συμφωνιών.

Συγκεκριμένα, νέα μέλη της ομάδας είναι πλέον ο small forward Άγγελος Καλιντζέος, με θητεία μεταξύ άλλων στις ομάδες της Αγριάς και της ΑΕΔΒ, καθώς και οι νεαροί Χρήστος Ζαρνακούπης και Νίκος Ράπτης, αγωνιζόμενοι ως γκαρντ.

όσον αφορά τις ανανεώσεις, ο ΑΟ Άνω Λεχωνίων έκανε γνωστή την συνέχιση της συνεργασίας με τους έμπειρους καλαθοσφαιριστές του ρόστερ της για την φετινή σεζόν στην Β ΕΣΚΑΘ Βασίλη Λιακούμη και Γιάννη Κάϊρα, αγωνιζόμενοι αμφότεροι ως forward.

«Ο ΑΟ Άνω Λεχωνίων συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του για την φετινή πορεία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης στα πρωταθλήματα Μπάσκετ της Θεσσαλίας και εύχεται σε όλες της ομάδας της Μαγνησίας καλή σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς και με πολύ μπάσκετ που μας έλειψε την τελευταία χρονιά» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.