Νίκες για τους ιππείς και τις αμαζόνες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Το Σαββατοκύριακο 2-3/7 στον 7ο διασυλλογικό αγώνα ιππασίας που διεξήχθη στον ιππικό όμιλο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν 8 ιππείς και αμαζόνες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. με τα άλογα τους. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, δεδομένου ότι η ομάδα κέρδισε τρεις από τις έξι κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα οι μικρότερες αμαζόνες του ομίλου Δέσποινα και Ελισάβετ Αναστασιάδου που αγωνίστηκαν με τον ίππο Drogida Rebellis κατέλαβαν την 5η και 4η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία 0.90-1μ της Κυριακής. Η πρώτη βραβεύτηκε και για την άπταιστη διαδρομή της στην κατηγορία 0.80μ του Σαββάτου.

Άλλη μια νεαρή αμαζόνα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, η Μαρία Σίμωτα με τον ίππο Marine που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνες εμποδίων βραβεύτηκε για την ολοκλήρωση της διαδρομής της στην κατηγορία 0,80 μ. της Κυριακής.

Η Αθανασία Μάτσου με τον ίππο Etna κατέκτησαν τη 5η θέση της κατάταξης στην κατηγορία 1μ του Σαββάτου και η Αμίλια Ανετοπούλου με τον ίππο Ionas Capitol κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία 1.05μ της Κυριακής.

Οι κορυφαίοι του αγώνα ήταν η Δήμητρα Νάνου με τον ίππο Dutch Armada που πήρε το κύπελλο στην κατηγορία 0.90-1μ, η Αναΐς Χένρι με τον ίππο Contessa που πήρε το κύπελλο στην κατηγορία 1.10μ και κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία 1.15μ. Τέλος ο Ηλίας Κίσσας με τον ίππο Dewars απέσπασε το κύπελλο στην κατηγορία 1.15μ, ενώ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 1.10μ.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του ομίλου και στα άλογά τους» σημειώνει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.