Νίκη είναι και μπορεί!

Για την αλλαγή του αρνητικού σκηνικού στην Καλαμάτα

Η αποστολή της Νίκης Βόλου βρίσκεται ήδη στην Καλαμάτα για τη αυριανή αναμέτρηση με την τοπική ομάδα (12:00-ΕΡΤ3), που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου. Ο στόχος όμως για τους «κυανόλευκους» είναι διπλός. Από τη μία η κατάκτηση των τριών βαθμών και από την άλλη η ανατροπή του αρνητικού σκηνικού που έχει διαμορφωθεί έως τώρα.

Η συγκομιδή των τριών μόλις βαθμών σε πέντε αγωνιστικές, σε συνδυασμό με τις δύο εντός έδρας ήττες και την ισοπαλία απέναντι στη Σαντορίνη 2020 έχουν προκαλέσει σκεπτικισμό και συζητήσεις εντός και εκτός των κόλπων της ομάδας. Ωστόσο κοινή κατάληξη των συζητήσεων είναι ότι η Νίκη μπορεί. Είτε λόγω ταυτότητας, είτε λόγω παικτών που καλούνται να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες εντός αγωνιστικού χώρου, ή λόγω προπονητή και διοίκησης, ή και όλων αυτών μαζί… Η Νίκη σίγουρα δεν έχει δείξει ακόμη το πραγματικό της πρόσωπο, αλλά όλοι εκτιμούν ότι αν βρουν τον τρόπο όλες οι προαναφερθείσες πλευρές τότε μπορεί να αλλάξει την πορεία της και να κοιτάξει μόνο προς τα πάνω.

Αποστολή με 26 για την Καλαμάτα

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος δεν απέκλεισε κανέναν ποδοσφαιριστή του από την αποστολή, η οποία συμπεριλαμβάνει 26 ποδοσφαιριστές, με κάποιους φυσικά να μένουν τελικά εκτός πάγκου.

Κάποιοι μάλιστα δεν είναι καθόλου άγνωστοι στο κοινό της Νίκης. Για παράδειγμα ο Δημήτρης Ταΐρης έχει φορέσει τη φανέλα της Νίκης Βόλου, όπως και ο Λόρι Κέρη. Επίσης ο Νίκος Αναστασόπουλος αγωνίστηκε για λογαριασμό των «κυανόλευκων» την περίοδο 2013-14,  αλλά και ο Χαράλαμπος Παυλίδης το μακρινό 2011!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.