Νίκη, για να αρχίσει… ν’ αναπνέει θέλει ο Μαγνησιακός

Ο Μαγνησιακός βρίσκεται σε δυσχερέστατη θέση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θέλει μία νίκη, για να μπορέσει να ανασάνει και να δει με άλλο μάτι τη συνέχεια.

Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου παραμένει καθηλωμένη στον έναν βαθμό και στην τελευταία θέση, αδικώντας ίσως τον εαυτό της, και σήμερα Κυριακή (22/10, 16.00) απέναντι στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, παρά το γεγονός ότι παίζει με έναν ισχυρό αντίπαλο, θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Το ματς, που γίνεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο Π. Μαγουλάς, έχει μεγάλη κρισιμότητα, αλλά κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίζει ότι τις δύο ομάδες χωρίζουν δέκα βαθμοί (1-11) και πως οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα ακριβό ρόστερ και ξεκίνησαν με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Επομένως είναι το φαβορί της αναμέτρησης, έχοντας σε έξι παιχνίδια 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα στην Κέρκυρα από τον Αστέρα Πετριτή με 1-0, ενώ ειδικά εκτός έδρας έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα.

Από την άλλη ο Μαγνησιακός έχει χάσει και τα τρία παιχνίδια στην έδρα του και δείχνει ο αδύναμος κρίκος του 2ου ομίλου, ενώ έχει και άλλες δύο ήττες και μία ισοπαλία εκτός.

Για 2η φορά θα διευθύνει ματς του Μαγνησιακού ο Λαρισαίος Κώστας Δημεράς μετά απ’ αυτό με τον Αστέρα Σταυρού, στο οποίο η βολιώτικη ομάδα έχει πάρει τον μοναδικό της βαθμό. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ρέφερι ορίστηκε στο αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Αρτάκη με βοηθούς τους συντοπίτες του Βαλιώτη και Τοπαλίδη.

Το πρόγραμμα (7η)

Κυριακή 22/10

14.30 Καστοριά-Α.Ε. Λευκίμμης

15.00 Ζάκυνθος-Θεσπρωτός

16.00 Αστέρας Πετριτή-Αναγ. Άρτας

16.00 Αστέρας Σταυρού-Α.Ο. Τρίκαλα

16.00 Θύελλα Κατσικά-Α.Ε. Κιλελέρ

16.00 Πιερικός-Βατανιακός

16.00 Μαγνησιακός-Νέα Αρτάκη

16.00 Εθνικός Ν.Κ.-Σβορώνος

16.00 Π.Ο. Φήκης-Εορδαϊκός

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.