Νίκη για τις Γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου, 3-1 σετ επί της ΑΕΛ-Άντεξε ο ΑΟ Σκοπέλου

Η 13η αγωνιστική της Β' Εθνικής Βόλεϊ

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην ΑΕ Λάρισας για τη 13η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών, επικρατώντας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι 3-1 σετ.

Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν 1-0 χάρη στο 25-23 του πρώτου σετ, όμως οι Λαρισαίες ισοφάρισαν στη συνέχεια σε 1-1 με 22-25. Το τρίτο σετ ήταν και το πιο δυνατό, αφού κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στις οποίες αποδείχθηκαν καλύτερες οι παίκτριες του Περικλή Ξύδη, καθώς το κατέκτησαν με 26-24. Στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε περισσότερες δυνάμεις και το κατέκτησε με 25-18 για το τελικό 3-1 σετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε χωρίς την αρχηγό του, Ιωάννα Πανταζή, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό.

Στη Σκόπελο από την άλλη, ο τοπικός ΑΟ κατάφερε να κερδίσει στο τάι μπρέικ τον τρίτο στη βαθμολογία Σπάρτακο Λάρισας, μετά από ένα επίσης συναρπαστικό παιχνίδι.  28-26 ήταν το σκορ του πρώτου σετ, που η έκτασή του μαρτυρά τη μάχη που έγινε, με τις Λαρισαίες όμως να ισοφαρίζουν στη συνέχεια με 21-25. Με το ίδιο ακριβώς σκορ ο Σπάρτακος προηγήθηκε 1-2 σετ, όμως ο ΑΟ Σκοπέλου βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει σε 2-2 παίρνοντας το τέταρτο σετ με 25-22. Στο τάι μπρέικ οι Σκοπελίτισες αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμες και το κατέκτησαν 15-11 για να φτάσουν έτσι στη νίκη.

Τέλος, η Νίκη Βόλου δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ουραγό ΓΣ Αλμυρού, με το τελικό 3-0 σετ να είναι αντιπροσωπευτικό της αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.