Νίκη Βόλου: Αναμονή και υπομονή…

Σε κατάσταση αναμονής διατηρούνται οι παίκτες της Νίκης Βόλου, καθώς οι προπονήσεις δεν πραγματοποιούνται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οπότε και όλοι προσπαθούν να προφυλαχθούν από την μετάδοση του.

Από πλευράς ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ό,τι αφορά τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο τις προτάσεις που έχει καταθέσει στη Διοργανώτρια Αρχή για την προστασία των ΠΑΕ από την πανδημία και τις συνέπειες που προκαλεί αυτή σε όλα τα επίπεδα, και κυρίως στο οικονομικό. Αυτό τονίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις τα μέλη της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, έστω και αν το υστερόγραφο της επιστολής προς τη Super League 2/Football League, ήταν αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή, περί ανάγκης αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστολή διέρρευσε όπως ήταν αναμενόμενο, έστω και αν τα μέλη της Νίκης Βόλου τονίζουν ότι δεν ήθελαν κάτι τέτοιο, και περιμένουν απάντηση και από τους αρμόδιους φορείς, για τις κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσουν.

Σε καθημερινή επαφή…
Την ίδια στιγμή, άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται σχεδόν σε καθημερινή επαφή με τους παίκτες και ειδικά με τους αλλοδαπούς, οι οποίοι ενημερώνονται και για τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό στις πατρίδες τους.

Τα κρούσματα αυξάνονται εξάλλου στην Ισπανία και η Νίκη Βόλου διαθέτει στις τάξεις της Ισπανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παραμένουν επί Ελληνικού εδάφους και είναι λογικό να ανησυχούν για τους οικείους τους που βρίσκονται στην πατρίδα τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.