Νίκη Βόλου: Περιμένει την υποχώρηση της πανδημίας

Οι μέρες κυλούν χωρίς αθλητικό αντικείμενο και για τα μέλη της Νίκης Βόλου, ωστόσο εξ αρχής και παρά την ψυχολογική επιβάρυνση που είναι δεδομένο ότι υπάρχει, οι διοικούντες έχουν τονίσει ότι προέχει η προστασία από τον κορωνοϊό.

Άλλωστε και ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα (flnews.gr), τόνισε ουσιαστικά ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της δημόσιας Υγείας και ο ίδιος και οι παίκτες του κάνουν υπομονή, μέχρι να υποχωρήσει η πανδημία.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για το ποδόσφαιρο και όλες τις ομάδες, αλλά είναι κυρίως δύσκολη για τη δημόσια υγεία. Το θέμα δεν είναι πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το θέμα είναι πότε θα εξαλειφθεί ο ιός, διότι όσο εξαπλώνεται και υπάρχει ο κορωνοϊός δεν γίνεται να διεξαχθεί πρωτάθλημα. Επομένως πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, διότι η υγεία είναι πάνω από όλα, η υγεία έχει προτεραιότητα και όχι το ποδόσφαιρο. Θα παίξουμε όταν μας επιτραπεί, αρκεί να μην υπάρχει η πανδημία. Έχουμε χρόνο, ας παίξουμε και το καλοκαίρι» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της «κυανόλευκης» ομάδας.

Επίσης, στο μήνυμά του προς τον κόσμο της Νίκης ο Στάικος Βεργέτης ανέφερε: ««Στον κόσμο γενικότερα θέλω να πω ότι προέχει η υγεία, να τηρεί τα μέτρα και να παραμένει ασφαλείς. Στον κόσμο της Νίκης θέλω να υποσχεθώ ότι όταν μας επιτραπεί να ξαναπαίξουμε και ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα δώσουμε τα πάντα για τον μεγάλο στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.