Νίκησε με ανατροπή τον ΟΦΗ και τον πλησίασε στον πόντο ο Πανσερραϊκός

Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, επικρατώντας 2-1 -με ανατροπή- του ΟΦΗ στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια της έως τώρα στη μεγάλη κατηγορία, με εκατέρωθεν φάσεις και από τις δύο ομάδες, οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα με τον Ριέρα (16’), που πέρασε και τον Χοβάν μετά την εκπληκτική κάθετη πάσα του Τοράλ.

Όμως τα «λιοντάρια» έδειξαν χαρακτήρα και «γύρισαν» το ματς με τα γκολ των Χατζηστραβού στο 24’ (με ασύλληπτο πλασαριστό σουτ στο πλαϊνό δίχτυ) και Μούργου στο 88’ με πέναλτι. Στη συγκεκριμένη φάση ο Άλεκσιτς «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι προ του Καρώ, ο οποίος έπεσε πάνω του μέσα στην περιοχή. Ο Παπαπέτρου έδωσε συνέχεια στο ματς, αλλά ο VAR κάλεσε τον Έλληνα ρέφερι, για να δει ξανά τη φάση κι εντέλει υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Ο Μούργος έστειλε απ’ την άλλη γωνία τον Μπάουμαν κι έκανε το 2-1, χαρίζοντας στην ομάδα του μία υπερπολύτιμη νίκη, που τον φέρνει στο μείον ένα από τον ΟΦΗ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι (90’ Δεληγιαννίδης), Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (77’ Πεταυράκης), Χατζηστραβός, Μορέιρα, Στάικος, Τομάς (70’ Μούργος), Μασαρίποφ (77’ Γούλερι), Άλεκσιτς (89’ Κολομπίνο)

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Tοράρινσον, Βούρος, Καρώ (90’ Μοσκέρα), Πασαλίδης, Μεγιάδο (90’ Γκλάζερ), Γκαγέγκος, Ριέρα (90’ Νέιρα), Τοράλ (48’ Λουίζ Φελίπε), Ντίκο.

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 25, Ολυμπιακός 21, ΑΕΚ 21, ΠΑΟΚ 20, Λαμία 15, Αρης 14, ΟΦΗ 13, Πανσερραϊκός 12, Αστέρας Τρίπολης 11, Ατρόμητος 9, Κηφισιά 8, ΠΑΣ Γιάννινα 6, ΝΠΣ Βόλος 6, Παναιτωλικός 6.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.